Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:31 πμ
 
wm small
Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020 18:32

Άκτιο: Και επίσημα Αστυνομικός Σταθμός στο αεροδρόμιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η σχετική απόφαση – Η «Σ» είχε προαναγγείλει τις εξελίξεις από τις 17 Ιουνίου

Σάρκα και οστά παίρνει ένα αίτημα ετών για την τοπική Αστυνομία, αναφορικά με την αστυνόμευση του αεροδρομίου του Ακτίου. Ο λόγος για τη δημιουργία Αστυνομικού Σταθμού εντός του Αερολιμένα, η απόφαση ίδρυσης του οποίου ελήφθη και δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, την Πέμπτη 6 Αυγούστου.

Η «Σ» είχε προαναγγείλει την ίδρυση του Αστυνομικού Σταθμού, από τις 17 Ιουνίου, φιλοξενώντας δηλώσεις του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας Χρήστου Μαυραγάνη. Σύμφωνα με τον κ. Μαυραγάνη, υπήρξαν εδώ και καιρό σαφείς δεσμεύσεις από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, οι οποίες είχαν διατυπωθεί ευκρινώς σε σύσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί το διάστημα εκείνο, στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα.

Η λειτουργία του Αστυνομικού Σταθμού, θα σημαίνει αφενός την ασφαλέστερη φύλαξη του χώρου και αφετέρου την εξοικονόμηση αστυνομικής δύναμης του τοπικού αστυνομικού τμήματος. Κι αυτό διότι ο εν λόγω σταθμός θα ενισχυθεί με περίπου 10 αστυνομικούς που θα μετατεθούν από άλλες περιοχές και όχι εκ των έσω.

Ερωτηθείς για τις εξελίξεις επί του θέματος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, εξέφρασε την ικανοποίησή του, αναφέροντας επιπροσθέτως ότι η απόφαση έχει άμεση ισχύ. Θα πρέπει δηλαδή άμεσα να αναλάβουν υπηρεσία οι νέοι αστυνομικοί οι οποίοι θα μετατεθούν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας, εκτελώντας υπηρεσία στο αεροδρόμιο του Ακτίου.

Η δημοσίευση της σχετικής απόφασης (ΦΕΚ):

Νίκος Αγγελόπουλος – Εφημερίδα Συνείδηση

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 838 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.