Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:05 πμ
 
wm small
Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020 17:37

Νέα Μουσική Κυκλοφορία-MOYΣΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ (Στήν εποχή της καραντίνας)-(8-2020)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

MOYΣΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ (Στήν εποχή της καραντίνας)

Γιάννης Λάρδης-Αγάπησα τον εαυτό μου

(Μουσική: Χρήστος Γιαννόπουλος-Στίχοι: Τριάδα Ζαχάκη)

Οι MOYΣΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ (Στήν εποχή της καραντίνας) του συνθέτη-τραγουδοποιού Χρήστου Γιαννόπουλου,κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Καθρέφτης ήχων αληθινών. Πρόκειται για ένα διπλό άλμπουμ με την συμμετοχή 17 αγαπημένων τραγουδιστών και 18 στιχουργών,σε μουσικές συνθέσεις δικές του.

Ένα από τα τραγούδια που σίγουρα θα ξεχωρίσουν είναι αυτό με τον τίτλο "Αγάπησα τον εαυτό μου''.Τον στίχο υπογράφει η Τριάδα Ζαχάκη μια στιχουργός που εχει τα τελευταία χρόνια πολλές ποιοτικές συνεργασίες.

Οι στίχοι της σε συνεπαίρνουν, γεμίζουν  την ψυχή και όλη σου την ύπαρξη πέρα από τα όρια του μικρού μας κόσμου και πάνω από την πραγματικότητα,χωρίς περιορισμούς,σε αποζημιώνει όσο τίποτε άλλο. Το συγκεκριμένο τραγούδι το ερμηνεύει ο Γιάννης Λάρδης μια φωνή που σίγουρα θα αγαπήσετε.

Δείτε στο ΥouΤube το video clip

 

Διαβάστηκε 1516 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.