Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:23 πμ
 
wm small
Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020 13:37

Νέες στοιχηματικές άδειες: Τι δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ για το online στοίχημα;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην τελική ευθεία μπαίνει το νομοσχέδιο για τις στοιχηματικες εταιρίες στην Ελλάδα. Η Κυβέρνηση δημοσιοποίησε στο Φ.Ε.Κ. τους όρους και τις προϋποθέσεις, κάτω από τους οποίους θα πραγματοποιείται η αδειοδότηση των παρόχων τυχερών παιγνίων που θα λειτουργούν στη χώρα μας. Μαζί και μια σειρά από κανονισμούς.

Η όλη διαδικασία αρχικά προβλεπόταν να έχει ολοκληρωθεί μέσα στην άνοιξη. Ωστόσο η κατάσταση που επικράτησε παγκοσμίως τους προηγούμενους μήνες την πήγε… πίσω. Κάτι που και οι ίδιοι οι πάροχοι είχαν ζητήσει εξαιτίας του γενικότερου κλίματος αβεβαιότητας που επικρατούσε.

Πλέον, η διαδικασία μπαίνει και πάλι στις… ράγες για την εφαρμογή της και την ρύθμιση της αγοράς. Παράλληλα, μέσω της δημοσίευσης στο Φ.Ε.Κ. τόσο οι στοιχηματικές, όσο και οι ίδιοι οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τον κανονισμό και τους όρους του παιχνιδιού.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ

Διαβάστηκε 890 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.