Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:22 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 19:54

Στον Χαρίλαο Τρικούπη και με τη… βούλα ο Αμάρντι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τον τέταρτο ξένο για τη νέα σεζόν ανακοίνωσε ο Χαρίλαος Τρικούπης, κάνοντας δικό του τον Ρίτσαρντ Αμάρντι, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του SDNA.

Μία ακόμα μεταγραφή για τον Χαρίλαο Τρικούπη, ο οποίος λίγες ώρες μετά την απόκτηση του Τσαντ Μπράουν, πρόσθεσε εμπειρία με την απόκτηση του Καναδού φόργουορντ, Ρίτσαρντ Αμάρντι.

Ο 30χρονος άσος θα συνεχίσει στην ομάδα του Μεσολογγίου, υπογράφοντας συμβόλαιο ενός έτους, με το SDNA να αποκαλύπτει τη συμφωνία των δύο πλευρών για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση του Χαρίλαου Τρικούπη: 

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι Τώρα έχει Στοίχημα με Live Stream* & Cash out* στα διεθνή πρωταθλήματα *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Καλωσορίζουμε τον Καναδό Ρίτσαρντ Αμάρντι (Richard Amardi) στην πόλη μας.

Ο γεννημένος στις 16 Οκτ 1989 Forward, έχει ύψος 2,06μ είναι απόφοιτος του Oregon και έχει αγωνιστεί στη G-League με τους Raptors 905 και στο Καναδά.

Πέρυσι αγωνίστηκε στην Ευρώπη με τα χρώματα της BC Levski Lukoil, με Μ.Ο. 11,3 pts και 6,6 reb σε 7 αγώνες καθώς και σε δύο αγώνες με την Tundja Yambol με Μ.Ο.17,7 pts και 6 reb.

sdna.gr

Διαβάστηκε 819 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.