Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 10:44

Το 1ο Χορευτικό Αντάμωμα Παλιαμπέλων το Σάββατο 8 Αυγούστου (21:00) στην Πλατεία Παλιαμπέλων του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Σάββατο 8 Αυγούστου στην Πλατεία Παλιαμπέλων στις 21:00 το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παλιαμπέλων ¨Ο Μύλος¨ και την κοινότητα Παλιαμπέλων θα διοργανώσουν το 1ο Χορευτικό Αντάμωμα Παλιαμπέλων Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Σε μια βραδιά όπου 3 από τα χορευτικά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας θα παρουσιάσουν χορούς από όλη την Ελλάδα .

Στην χορευτική εκδήλωση θα πάρουν μέρος τα χορευτικά των συλλόγων :

  • Πολιτιστικός Σύλλογος Βόνιτσας ¨Η Θεοτόκος¨
  • Χορευτικό τμήμα Μοναστηρακίου
  • Πολιτιστικός Σύλλογος Παλιαμπέλων ¨Ο Μύλος¨

Είναι σίγουρο όμως ότι τα  χορευτικά συγκροτήματα που θα συμμετάσχουν θα μας ταξιδέψουν σε πολλές χορευτικές  διαδρομές και μέρη της Ελλάδος. Ετοιμάζουν πολλά ωραία δρώμενα που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν και θα ικανοποιήσουν τους παρευρισκόμενους.

Η βραδιά έχει πλούσιο πρόγραμμα με χορούς από Μικρά Ασία, Ήπειρο, Θράκη και Κρήτη

Να ενημερώσουμε ότι κατά την διάρκεια της παράστασης θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας για τον sars-COVID 19. Τα καθίσματα θα στηθούν σε απόσταση 1,5, μέτρων (απαγορεύεται αυστηρά να μετακινηθούν από τους θεατές) και στην είσοδο των χορευτικών θα υπάρχουν αντισηπτικά τα οποία θα χρησιμοποιούν οι χορευτές κατά την είσοδο και την έξοδο από τον χορό.

Σημαντική σε όλη την διαδικασία της εκδήλωσης και την τήρηση των μέτρων είναι τα μελή του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλιαμπέλων ¨Ο Μύλος¨ , και η Τοπική Κοινότητα

Διαβάστηκε 966 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.