Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:29 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 10:42

Basket League: “Κλειδώνει” το Αγρίνιο για έδρα του Χαρίλαου Τρικούπη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο “Χαρίλαος Τρικούπης” συνεχίζει την ενδυνάμωση του ενόψει της παρθενικής συμμετοχής του στην Basket League.

Το μεγάλο ωστόσο πρόβλημα της ομάδας του Μεσολογγίου δεν είναι άλλο από το γηπεδικό καθώς ως γνωστόν το κλειστό της πόλης δεν πληροί τις προδιαγραφές για να φιλοξενήσει αγώνες της μεγάλης κατηγορίας μπάσκετ.

Όλα όμως συνηγορούν πως ο Χαρίλαος Τρικούπης δεν θα αναγκαστεί να “μετακομίσει” σε όμορο νομό καθώς όλα συνηγορούν πως η έδρα του θα ειναι το ΔΑΚ Αγρινίου.

Οι επαφές των διοικούντων του Τρικούπη με τον Δήμαρχο  Γιώργο Παπαναστασίου και τους συνεργάτες διεξάγονται σε πολυ καλό κλιμα ενώ την περασμένη Τρίτη έγινε συνάντηση και σχεδόν όλα τα θέματα λύθηκαν.

Οδηγούμαστε κατά τα φαινόμενα σε μια συμφωνία που θα αποφέρει πολλαπλά κέρδη. Ο κόσμος του Μεσολογγίου θα έχει τη δυνατότητα να δει την ομάδα στην μεγαλη κατηγορία σε σχετικά κοντινή απόσταση. Η ομάδα θα μείνει στον νομό και το Αγρίνιο θα φιλοξενήσει αγώνες υψηλού επιπέδου με οτι αυτό συνεπάγεται.

Ο Τρικούπης θα προπονείται στο Μεσολόγγι και πιθανόν δυο  φορές την εβδομάδα θα έρχεται στο Αγρίνιο για προπόνηση ίσως και πρωι.

Την επόμενη εβδομάδα εκτός απροόπτου αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Μιχάλης Σταμουλάκης - basket247.gr 

Διαβάστηκε 873 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.