Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020 19:08

Πέτσας: Τη Δευτέρα οι αποφάσεις για τα μέτρα του Δεκαπενταύγουστου – Τρεις εστίες ανησυχίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Απαγόρευση εισόδου στη χώρα από τις χερσαίες πύλες από τις 11 το βράδυ έως τις 7 το πρωί  –  Χερσαία σύνορα, κοινωνικές εκδηλώσεις  και μέσα μεταφοράς οι εστίες της ανησυχίας

Εντείνει το πλαίσιο ελέγχων, αλλά και εστιάζει παράλληλα στην καθημερινότητα των πολιτών η κυβέρνηση, καθώς νέα μέτρα ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Οπως είπε  τρεις είναι οι εστίες ανησυχίας για τη διασπορά του κορωνοϊού: Εκείνοι που κάνουν συχνές διελεύσεις στα σύνορα και όπως ανακοίνωσε επεκτείνεται το μέτρο των ελέγχων. Η δεύτερη εστία είναι οι εκδηλώσεις που έχουν θεσπισθεί όρια, ενώ η τρίτη εστία είναι τα μέσα μεταφοράς.

Ο κ. Πέτσας γνωστοποίησε ότι επεκτείνεται η απαγόρευση εισόδου από την 1 το βράδυ μέχρι τις 7 το πρωί στις χερσαίες πύλες εισόδου που παραμένουν ανοιχτές πλην του Προμαχώνα.

Επίσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος γνωστοποίησε πως αύριο στην μία το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το υπουργείο Υποδομών, όπου θα έχει αύριο στη μία το μεσημέρι συνάντηση στο Υπουργείο Υποδομών με την πολιτική ηγεσία, προκειμένου να υιοθετηθούν μέτρα για την αύξηση της πυκνότητας δρομολογίων, μείωση χρόνου αναμονής και περιορισμού του συνωστισμού για περιορισμό της διασποράς του ιού.

«Η κυβέρνηση νοιάζεται για την καθημερινότητα του πολίτη» τόνισε ο κ. Πέτσας.

Ερωτηθείς, μάλιστα, για το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων ενόψει του Δεκαπενταύγουστου, «θα πάρουμε όσα μέτρα χρειάζεται σε συνεννόηση ειδικούς» επισήμανε ο κ. Πέτσας και προανήγγειλε πως «αν χρειαστεί να πάρουμε πρόσθετα μέτρα, θα το δούμε μετά τη σύσκεψη της Δευτέρας».

protothema.gr

Διαβάστηκε 997 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/