Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020 10:07

Φώτης Κωστούλας: «Τηλεοπτικό συμβόλαιο όλοι ή κανένας»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μπροστάρης για την ύπαρξη κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης είναι ο Παναιτωλικός και ο Φώτης Κωστούλας μίλησε στο Metropolis για τη σημερινή συνάντηση των «7». Οπου Βόλος, Λαμία, Ξάνθη, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός,ΠΑΟΚ και φυσικά ο Παναιτωλικός, αποφάσισαν να μπλοκάρουν την έναρξη του πρωταθλήματος εάν δεν υπάρξει ενιαίο συμβόλαιο.

«Ο κ. Μπέος και στη συνέχεια ο κ. Αλαφούζος έριξαν στο τραπέζι την πρόταση ότι αν δεν έχουν όλες οι ομάδες τηλεοπτικό συμβόλαιο να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα και εμείς συμφωνήσαμε μαζί τους. Το καλό είναι ότι και ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός είναι δίπλα μας και το εκτιμάμε πολύ. Το ζητούμενο είναι να πάμε όλοι μαζί», είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας των «κυανοκίτρινων».

Και συνέχισε με «αιχμές» για τη NOVA. «Θα έρθουμε σε επαφή με τη NOVA και την ΕΡΤ. Ή κάνουμε συμβόλαιο όλοι ή κανένας. Οι υπόλοιποι επτά έχουν συμβόλαιο από πέρυσι γι΄ αυτό δεν είναι στο πλευρό μας. Πολλά χρόνια δεν έχουμε κεντρική διαχείριση και αυτό δημιουργεί προβλήματα. Από το να απομονώνει η NOVA κάποιες άλλες ομάδες δεν βοηθάει καθόλου και ευτυχώς ήρθε η ΕΡΤ και μας γλίτωσε. Αυτά τα χρήματα τα χρειάζονται για όλους και είναι καλό να δίνονται για να έχουμε έναν υγιή ανταγωνισμό. Αν δεν τα πάρουν κάποιοι αυτά τα χρήματα δεν θα μπορέσουν να βγάλουν τη χρονιά. Το θέμα αυτό έχει μπει στη Λίγκα και συμφώνησαν όλοι εκτός από τον Ολυμπιακό. Η NOVA μας έχει επανειλημμένα διασκορπισμένους».

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 909 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.