Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:07 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020 14:08

Παράταση για την ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων του Αγροτοδιατροφικού Τομέα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

H Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προσκαλεί ενδιαφερόμενα άτομα ή ομάδες που σκοπεύουν να ξεκινήσουν μια νεοφυή επιχείρηση στον Αγροδιατροφικό τομέα αλλά και υφιστάμενες επιχειρήσεις που σκοπεύουν να αναπτύξουν νέα προϊόντα ή υπηρεσίες να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με σκοπό να λάβουν μέρος στη θερμοκοιτίδα μικρομεσαίων επιχειρήσεων του Αγροδιατροφικού τομέα η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου INCUBA.

Το έργο CROSS BORDER AGRIFOOD INCUBATORS (INCUBA) – Διασυνοριακές αγροδιατροφικές θερμοκοιτίδες έχει ως βασικό στόχο να υποστηρίξει δέκα (10) νεοφυείς επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα με καινοτόμες ιδέες μέσω παροχής σχετικών υπηρεσιών εκπαίδευσης αλλά και επιβράβευσης. Οι όροι και οι προϋποθέσεις για την συμμετοχή βρίσκονται στο site του έργου www.incubaproject.eu. 

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο link: https://forms.gle/sPDuUK5wrMtdms6b6 έως τις 24/08/2020.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το έργο μπορείτε να επικοινωνείτε με:

  • Κωνσταντίνος Τζαμαλούκας - Τηλ.: 2621360508 ,Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
  • Πελαγία Νικολούτσου -Τηλ.: 2621360431, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Διαβάστηκε 811 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία