Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  5:23 μμ
 
wm small
Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 19:06

Διήμερα σεμινάρια αυτοσχεδιασμού στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα στις 6 & 7 Αυγούστου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Διήμερο σεμινάριο αυτοσχεδιασμού διοργανώνεται στις 6 & 7 Αυγούστου, στις 07:30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα υπό την αιγίδα του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ξηρομέρου και εθελοντική ανιδιοτελή προσφορά των κυριών Δέσποινας Κούρτη (διαχρονικούς δεσμούς με τον Μύτικα) και Τζορτζίνας Καμπισοπούλου.

Μία δράση στο πολύ όμορφο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Μύτικα ξεχωριστή, πρωτότυπη και έξω από τα συνηθισμένα με θέμα: «Έλα να γνωριστούμε….ξανά!».
 

Μέσα από ασκήσεις ενεργοποίησης της φαντασίας, τεχνικές χαλάρωσης και επικοινωνίας με τους άλλους, θα ανοίξουμε την πόρτα μας στο Θέατρο, ως μέσο εξωτερίκευσης των συναισθημάτων και σκέψεων μας!! Ελάτε να γνωρίσουμε εαυτούς και αλλήλους ξανά, με διαφορετικό τρόπο, να συντονίσουμε σώμα και ψυχή σε ένα δημιουργικό ταξίδι!!

mytikaspress.gr

Διαβάστηκε 1090 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 19:08
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.