Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:22 μμ
 
wm small
Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 18:38

Διήμερο μουσικών εκδηλώσεων θα έχουμε στις 5 και 6 Αυγούστου σε πλατεία Παλαίρου και παραλία Βόνιτσας αντίστοιχα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην Πλατεία  της Παλαίρου αύριο Τετάρτη 5 Αυγούστου  στις 22:00  το κουαρτέτο Fortissimo θα παρουσιάσουν ένα διαφορετικό μουσικό πρόγραμμα σε μια συναυλία που θα μείνει αξέχαστη. 

Το κουαρτέτο Fortissimo είναι ένα ξεχωριστό  γυναικείο ηλεκτρικό κουαρτέτο εγχόρδων, 2 βιολιά, 1 βιόλα και 1 βιολοντσέλο .

Η διάρκεια της εμφάνισης μας είναι δύο 40 λεπτά και το πρόγραμμα  περιλαμβάνει γνωστά αγαπημένα κλασσικά κομμάτια διασκευασμένα με ηλεκτρονικούς ήχους , soundtracks από ταινίες, γνωστά tango, dance και rock κομμάτια καθώς και έργα από την δική τους δισκογραφία.

Vivaldi, Electric storm, James Bond theme, Indila, Derniere dance, Amado mio, Sway, Michael Jackson Smooth Criminal, Mission Impossible, Viva, Misirlu, Zorbas

Η σκηνή της συναυλίας θα στηθεί  στην πλατεία  της Παλαιρου . Δεν θα στηθούν καρέκλες και ο κόσμος μπορεί να παρακολουθήσει την ξεχωριστή συναυλία από τα γύρω καφέ και από τα παγκάκια της πλατείας  

Ενδεικτικά, μερικά αποσπάσματα από εμφανίσεις του κουαρτέτο Fortissimo:

Την Πέμπτη 6 Αυγούστου στις 22:00 στην παραλία της Βόνιτσας στο ύψος του Φάρου τραγουδά  η δική μας Ειρήνη Λώλου με τον  ο μαέστρο Βασίλη Κονίδα στο σαξόφωνο  και στα πλήκτρα θα παρουσιάσουν ένα Καλοκαιρινό μουσικό πρόγραμμα με φόντο το ολόγιομο φεγγάρι του Αμβρακικού .

Επίσης και εδώ  δεν θα υπάρχουν καθίσματα στο χώρο της συναυλίας . Η ορχήστρα  θα στηθεί  με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε ο κόσμος να μπορεί να παρακολουθεί από τα καταστήματα εστίασης και από τα παγκάκια της παραλίας .

Να υπενθυμίσουμε το γεγονός της ακύρωσης της βαρκαρόλας λόγο μέτρων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού .

Πρέπει όλοι όμως να συμμορφωθούμε με τις νέες καταστάσεις και να προσαρμόσουμε την διασκέδαση μας και τις πολιτιστικές δράσεις σύμφωνα με τις οδηγίες για την αποφυγή της εξάπλωσης του ιού .

Στόχος της συναυλίας αλλά και των άλλων συναυλιών που έχουν πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία και θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας είναι για να ενισχυθεί και να τονωθεί η τοπική εστίαση και να μπορεί ο κόσμος με ασφάλεια να παρακολουθήσει όμορφες μουσικές βραδιές .

Διαβάστηκε 1173 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.