Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:27 πμ
 
wm small
Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 10:41

Ερωτήσεις από την Πρόεδρο της Κοινότητας Μεσολογγίου στο χθεσινό Δ.Σ.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

1. Έχει ληφθεί απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου για την εξέλιξη του έργου της Μαρίνας; Τι ενέργειες έχουν γίνει μετά το δημοτικό Συμβούλιο της 10ης Ιουνίου 2020 από πλευράς Δημοτικής αρχής και Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου; 
2. Με ποια απόφαση, ποιού συλλογικού οργάνου, αποφασίστηκε η τοποθέτηση κάδων στην οδό Αλεξανδροπούλου-Λιακατά; Για ποιο λόγο δεν υπάρχει απάντηση στην από 01-07-2020 επιστολή της Προέδρου Κοινότητας Μεσολογγίου για το εν λόγω θέμα; Η επιστολή απευθύνεται προς την αρμόδια Αντιδήμαρχο Καθαριότητας με κοινοποίηση στην Υπηρεσία Καθαριότητας.

3. Τι ενέργειες έχουν γίνει για την πυρασφάλεια στο ΧΥΤΑ Μεσολογγίου;

4. Ποιες ενέργειες έχουν γίνει για το 1ο Νηπιαγωγείο Μεσολογγίου το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα οικοδομικής φύσεως;

5. Το  Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER, Προτεραιότητα 4 «Αύξηση της απασχόλησης και της εδαφικής συνοχής», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020» με  περιοχές παρέμβασης τις Κοινότητες των Δήμων Ναυπακτίας και Ι.Π. Μεσολογγίου είχε καταληκτική ημερομηνία 7/08/2020. Πήρε παράταση μέχρι 18-09-2020.  Έχει προγραμματιστεί πρόταση εκ μέρους του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου;

Το Συμβούλιο Κοινότητας Μεσολογγίου στη συνεδρίαση της 22ης Ιουλίου συζήτησε το εν λόγω πρόγραμμα και πήρε ομόφωνη απόφαση (28/2020) για το θέμα προτείνοντας συγκεκριμένες παρεμβάσεις (Αποχέτευση οικίσκων, Ανακαίνιση – επαναφορά οικίσκου, Δέστρες – εξέδρες στο αλιευτικό καταφύγιο-λιμανάκι Τουρλίδας). Καταθέτουμε φάκελο με κοστολογημένη την πρόταση και μέρος των απαραίτητων συνοδών εγγράφων που απαιτούνται για την αίτηση. Παρακαλούμε για τις ενέργειες σας.

Η Πρόεδρος Συμβουλίου Κοινότητας Μεσολογγίου

Όλγα Δασκαλή 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 809 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.