Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 19:09

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνεδριάζει την Τετάρτη 5-8-2020 και ώρα 09:00 το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στην 5η κατεπείγουσα Συνεδρίαση, στην αίθουσα πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας.

Αναλυτικά τα θέματα ημερήσιας διάταξης 5ης Κατεπείγουσας Συνεδρίασης του Σ.Α. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ:

1. Την με αριθμ. πρωτ. Σ.Α. 244.134 Αίτηση με θέμα: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟ ΑΝΤΙΡΡΙΟ» ιδιοκτησίας Δήμου Ναυπακτίας.

2. Την με αριθμ. πρωτ. Σ.Α. 217.472 Αίτηση με θέμα: “ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΠΛΑΓΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ”

3. Την με αριθμ. πρωτ. Σ.Α. 219.194 Αίτηση με θέμα: “ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ – ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΩΝ 2ου & 6ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και 3ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ : «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ 2ου ΚΑΙ 6ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ 3ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ» ΛΟΓΩ ΥΠΑΡΞΗΣ ΟΜΟΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ιδιοκτησίας Δήμου Αγρινίου.

4. Την με αριθμ. πρωτ. Σ.Α. 6 Αίτηση με θέμα «ΕΡΓΑ ΧΕΡΣΑΙΑΣ ΖΩΝΗΣ – ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ στη θέση ΜΑΡΙΝΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ με κύριο του έργου ΜΑΡΙΝΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Α.Ε.

5. Την με αριθ. πρωτ. Σ.Α. 222.281 Αίτηση με θέμα : Προσθήκη ισογείου και κατεδάφιση αποθήκης, ιδιοκτησίας Ζάχαρη Γεώργιου, επί της οδού Κολωνακίου 1, Θέρμο Αιτ/νίας.

6. Την με αριθ. πρωτ. Σ.Α. 230.150 Αίτηση με θέμα : ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ιδιοκτησίας Μπλάγκα Πηνελόπη, επί της οδού Ανωνύμου 1, στο Μεσολόγγι.

7. Την με αριθ. πρωτ. Σ.Α. 202.058 Αίτηση με θέμα : ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ιδιοκτησίας Νταλλή Γιαννούλα, στον Αστακό Ξηρομέρου.

8. Την με αριθ. πρωτ. Σ.Α. 217.012 Αίτηση με θέμα : ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ιδιοκτησίας Κουτσουπίάς Θωμάς στην επαρχιακή οδό Μεσολογγίου-Αστακού κοινότητα Λεσίνι Κατοχής Μεσολογγίου.

9. Την με αριθ. πρωτ. Σ.Α. 210.799 Αίτηση με θέμα : ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΔΙΩΡΟΦΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΠΡΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 1955, ιδιοκτησίας του ιδρύματος ΣΕΛΙΒΕΙΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ, στην πάροδο Επ. Δεληγιώργη στο Μεσολόγγι.

10. Την με αριθ. πρωτ. Σ.Α. 218.522 Αίτηση με θέμα : ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΟΥ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ιδιοκτησίας Αλιάγα Παναγιώτη & Βλαχογιώργου Αλίκη στο Αγγελόκαστρο.

Επισημαίνεται ότι όσον αφορά τα τακτικά μέλη ή τα αναπληρωματικά μέλη αυτών, οι φάκελοι των προαναφερόμενων υποθέσεων βρίσκονται στο πληροφοριακό σύστημα e- adeies προς ενημέρωση.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 874 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.