Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:21 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 18:10

Συνεχίζει με GIVOVA ο Παναιτωλικός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ιταλική εταιρεία Givova θα ντύνει τον Παναιτωλικό και τη νέα σεζόν. Τα «καναρίνια» θα διατηρήσουν τον ίδιο προμηθευτή αθλητικού υλικού.

Σιγά σιγά οι ομάδες της Super League αρχίζουν να αποκαλύπτουν τις εμφανίσεις τους ενόψει της νέας σεζόν. Σε ότι αφορά τον Παναιτωλικό, αυτό που είναι γνωστό και δεδομένο είναι ότι θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τη Givova.

Το συμβόλαιο με τους Ιταλούς έχει ισχύ και για την σεζόν που βρίσκεται μπροστά μας, άλλωστε. Σε κάθε περίπτωση, το ζήτημα της φανέλας είναι… μεράκι για κάθε φίλο της ομάδας.

Από τις φανέλες της περασμένης σεζόν οι ριγωτές εμφανίσεις, όπως και η λευκή (αν και οι δύο από αυτές φορέθηκαν ελάχιστα) απέσπασαν θετικές κριτικές, σε αντίθεση με τους… ρόμβους που προκάλεσαν μία κάποια διχογνωμία.

Σε κάθε περίπτωση, νεώτερα για τις νέες φανέλες του Παναιτωλικού αναμένονται το επόμενο διάστημα, με την ευχή να αλλάξει και το… γούρι.

Πηγή: titormosnet.gr

Διαβάστηκε 1051 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.