Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:15 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 12:48

Βίντεο βοήθειας για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Δήμου Αμφιλοχίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Δήμου Αμφιλοχίας δημιουργήθηκαν για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, αφού επιτρέπουν την υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου χωρίς να απαιτείται αυτοπρόσωπη παρουσία. Μέσα από το μενού «e Υπηρεσίες» στη σελίδα www.dimosamfilochias.gr, επιλέγουμε το αίτημα που μας ενδιαφέρει, συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας και το υποβάλουμε ηλεκτρονικά.

Για την καλύτερη εξοικείωση των πολιτών με τη νέα υπηρεσία, δημιουργήσαμε ένα βίντεο βοήθειας. Επιλέγοντας «Βίντεο Βοήθειας» στο μενού «e Υπηρεσίες», αλλά και μέσα από τη σελίδα της κάθε αίτησης χωριστά με ένα κλικ στο κουμπί «Βοήθεια», βλέπετε αναλυτικές οδηγίες που σας εξηγούν βήμα-βήμα πώς να υποβάλλεται το δικό σας αίτημα. Θυμηθείτε, όλος ο Δήμος σε μια σελίδα: www.dimosamfilochias.gr

Δείτε το βίντεο εδώ:

Διαβάστηκε 688 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.