Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:59 μμ
 
wm small
Κυριακή, 02 Αυγούστου 2020 16:58

Αντιδράσεις για την αφίσα του ειδικού σκοπού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με όχι και πολύ θετικό τρόπο υποδέχθηκε η πλειοψηφία του επιχειρηματικού κόσμου την Υπουργική Απόφαση, που υποχρεώνει όλες οι επιχειρήσεις που έλαβαν αποζημίωση ειδικού σκοπού να αναρτήσουν τη συγκεκριμένα αφίσα στις επιχειρήσεις τους ή στις ιστοσελίδες των επιχειρήσεών τους.

Μάλιστα σε περίπτωση, που κατά τον έλεγχο της επιχείρησης διαπιστωθεί ότι δεν έχει αναρτηθεί η αφίσα αυτή, τότε η ποινή θα είναι η ολική ανάκτηση της επιχορήγησης και μάλιστα εντόκως.

Λένε λοιπόν αρκετοί πως «κλείσαμε τις επιχειρήσεις μας με κυβερνητική εντολή και τώρα είμαστε αντιμέτωποι με τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας στο σύνολο της οικονομίας και της κοινωνίας, οι αποζημιώσεις ειδικού σκοπού, απλώς μετριάζουν σε κάποιο βαθμό τα προβλήματα, με τα οποία είμαστε ακόμη αντιμέτωποι…»

Έχουμε σοβαρότερα προβλήματα από το να κρεμάμε αφίσες στα μαγαζιά μας, λένε πολλοί.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1270 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.