Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:31 πμ
 
wm small
Κυριακή, 02 Αυγούστου 2020 16:40

Εργασίες συντήρησης στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στον οικισμό Πλατάνου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εργασίες συντήρησης δικτύου ηλεκτροφωτισμού στον κεντρικό δρόμο Καλυβίων – οικισμός Πλατάνου πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 1 Αυγούστου από τεχνικό συνεργείο της Περιφέρειας, ενώ παράλληλα έγινε αλλαγή των φωτιστικών λαμπτήρων όπου τοποθετήθηκαν φωτιστικά τελευταίας τεχνολογίας LED.

Να σημειωθεί ότι, η βελτίωση της οδικής ασφάλειας, η αντιμετώπιση ελλείψεων στη σήμανση, αλλά και η συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, στις παρεμβάσεις που έχουν ξεκινήσει ήδη στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.

Επίσης, σημαντική παρέμβαση γίνεται στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού με την εκ νέου τοποθέτηση νέων καλωδίων, καπακιών ιστών, αλλά και αντικατάσταση κατεστραμμένων ιστών, λαμπτήρων και συντήρηση των πίλλαρ (Pillars), δηλ. συντήρησης των υφιστάμενων πινάκων παροχής ηλεκτρικού ρεύματος τα οποία είναι τοποθετημένα σε κοινόχρηστους χώρους.

Τις εργασίες παρακολούθησε και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλυβίων, Δημήτρης Αναστασίου, ο οποίος ευχαρίστησε την Περιφέρεια για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει για την επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας.

Πηγή: kalyvia.gr

Διαβάστηκε 819 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.