Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:59 μμ
 
wm small
Κυριακή, 02 Αυγούστου 2020 11:53

Αμφιλοχία: Εκδήλωση για την ανταποδοτική ανακύκλωση και διαδικτυακή συναυλία Βαρδή – Λιανού (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε στην Αμφιλοχία το βράδυ του Σαββάτου, στην κεντρική πλατεία, η εκδήλωση κατά την οποία οι εταιρίες Blink Charging Hellas και Ανταποδοτική Ανακύκλωση παρουσίασαν τις δραστηριότητές τους.
Ο​ι εταιρίες εγκατέστησαν ηλεκτροφορτιστή και έδειξαν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ένα ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης. Σημειώνεται ότι η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Δήμο Αμφιλοχίας, ενώ τον λόγο πήρε και ο Δήμαρχος Γιώργος Κατσούλας.

Ακολούθησε η διαδικτυακή συναυλία του Γιάννη Βαρδή και του Γιώργου Λιανού με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Αρχιμουσικού της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αμφιλοχίας, Γιώργου Τσόγκα. Όλοι όσοι βρέθηκαν στις καφετέριες ανατολικά και δυτικά της Αμφιλοχίας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από δύο γιγαντοοθόνες τους δύο καλλιτέχνες με τη συνοδεία του Αρχιμουσικού της Φιλαρμονικής.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

karvasaras.gr

Διαβάστηκε 1106 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.