Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:47 πμ
 
wm small
Σάββατο, 01 Αυγούστου 2020 22:10

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται στο Μεσολόγγι! (βιντεο) (Τετ 19/8/2020)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η συναυλία της χρονιάς Θεού θέλοντος και κορωνοϊού επιτρέποντος…

“Η ζωή επιμένει, η χαρά ας την συντροφεύει!”. Αυτά αναφέρει η δημοφιλής Ελεωνόρα Ζουγανέλη κλείνοντας το μήνυμά της για την φετινή περιοδεία που ξεκινά σήμερα από το Κηποθέατρο Παπάγου.
Καλώς εχόντων των πραγμάτων και τηρουμένων των μέτρων προστασίας η Ελεωνόρα θα βρίσκεται στο Μεσολόγγι και θα ξεδιπλώσει το ταλέντο της ενώπιον των θαυμαστών της απ’ όλη την Αιτωλοακαρνανία. Σύμφωνα με πληροφορίες  η αγαπημένη τραγουδίστρια θα δώσει μεγάλη συναυλία την Τετάρτη 19 Αυγούστου στο λιμάνι εκεί που παλιότερα λάμβανε χώρα η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων, μια διοργάνωση που θα γίνει από το δήμο Μεσολογγίου.

Να ‘μαστε λοιπόν. Για να υποκλιθούμε στο τραγούδια που θέλουμε να τραγουδάμε παρέα. Για να υποκλιθούμε στο ελληνικό καλοκαίρι που πάντα μας φέρνει κοντά. Για να σας στείλουμε όλη μας την ενεργεία από σκηνής και να δεχτούμε τη δική σας επί σκηνής.

Τραγούδια δικά μου και άλλα σαν δικά μου που όλα τους έχουν μέσα τους αυτό που θα ήθελα να σας πω φέτος. Αυτό το καλοκαίρι ας κάνουμε την ενέργεια μας ένα τραγουδώντας”, τονίζεται χαρακτηριστικά στο μήνυμά της ενόψει των περιοδειών.

Μαζί της επί σκηνής σε αυτές τις εμφανίσεις θα είναι οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί:

Δημήτρης Μπαρμπαγάλας / κιθάρες, Μιχάλης Καπηλίδης / τύμπανα, Ντίνος Χατζηιορδάνου / ακορντεόν, Βασίλης Νησσόπουλος / μπάσο, Ηλίας Λαμπρόπουλος / βιολί, τρομπέτα, κλαρίνο, μπουζούκι.

Δείτε πιο κάτω το promo video: 

aixmi-news.gr

Διαβάστηκε 1558 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.