Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:56 πμ
 
wm small
Σάββατο, 01 Αυγούστου 2020 12:08

Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου: Σε επιφυλακή Δήμος και Υπηρεσίες για την πυροπροστασία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνεδρίασε σήμερα στο Δημαρχείο το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας  το οποίο συγκάλεσε ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος.

Εκ μέρους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου, ο Διοικητής Νικόλαος Παπαθανάσης ενημέρωσε τους συμμετέχοντες εκπροσώπους υπηρεσιών, φορέων και συλλόγων για τον αυξημένο κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς,  λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης ο Κώστας Λύρος  επεσήμανε πως φέτος έχουν γίνει εκτεταμένοι καθαρισμοί κυρίως σε αγροτικές περιοχές, ενώ ταυτόχρονα οι υπηρεσίες και ο μηχανικός εξοπλισμός του Δήμου βρίσκεται σε ετοιμότητα παρέμβασης εάν και εφόσον απαιτηθεί. Παράλληλα, όπως τονίσθηκε σε επιφυλακή βρίσκονται και οι σχετιζόμενοι φορείς και εθελοντές συνδράμοντας το έργο της προστασίας σε επίπεδο πρόληψης και αντιμετώπισης του κινδύνου πυρκαγιάς.

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 1 8 2020 2

Διαβάστηκε 851 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.