Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:33 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 21:47

Αύριο η έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού στο Μεσολόγγι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές περιοχές 

Ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος συγκαλεί έκτακτα αύριο Σάββατο 1 Αυγούστου και ώρα 9.00 π.μ. το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας. Η σύσκεψη πραγματοποιείται κατόπιν εισηγήσεως της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εν όψει πρόγνωσης για εκδήλωση υψηλών θερμοκρασιών και  ακραίων καιρικών φαινομένων. Θα πραγματοποιηθεί δε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου με τη συμμετοχή εκπροσώπων υπηρεσιών και φορέων. 

Επίσης, γίνεται γνωστό πως λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, ανοικτές θα παραμείνουν για τους δημότες οι αίθουσες του ΚΑΠΗ Μεσολογγίου και του Κέντρου Κοινότητας, καθώς επίσης των Δημοτικών και κοινοτικών καταστημάτων του Δήμου.

Λόγω του υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς, έχει τεθεί σε ισχύ απαγόρευση κυκλοφορίας στις δασικές περιοχές  του Πευκοδάσους Αγίου Συμεώνος, του Δασυλλίου Οινιάδων και του Δάσους Φράξου. 

Διαβάστηκε 946 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.