Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 18:14

Μεσολόγγι: Το δασάκι καθαρίστηκε με τη βοήθεια της Benendite από το Καμερούν

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκε σχεδόν ο καθαρισμός στο Δασάκι στο λιμάνι του Μεσολογγίου με την μεγάλη προσπάθεια συμβασιούχων εργαζομένων του δήμου.
Η εικόνα πλέον είναι διαφορετική και όλοι ελπίζουν, όχι μόνο να μείνει έτσι, αλλά και να βελτιωθεί.

Το εντυπωσιακό ήταν ότι τους εργάτες βοήθησε και η  Benendite, μια γυναίκα από το Καμερούν που διαμένει στο Θεοξένια. Όταν είδε, σήμερα το πρωί το συνεργείο του δήμου να καθαρίζει, πήγε στο σημείο και ζήτησε να της επιτρέψουν να βοηθήσει, πράγμα που έκανε.

Η Benendite μένει έναν χρόνο στην δομή φιλοξενίας στο Μεσολόγγι μαζί με το παιδί της. Όπως είπε η ίδια μιλώντας στο aixmi-news.gr και στην χώρα της εργαζόταν από τότε που τελείωσε το σχολείο.

Επειδή εδώ δεν έχει κάποια ασχολία, αλλά η δουλειά και γενικά η δραστηριότητα της αρέσει, θέλησε να βοηθήσει στην καθαριότητα στο Δασάκι το οποίο και η ίδια επισκέπτεται μαζί με το παιδί της και θέλει να το βλέπει καθαρό.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

aixmi-news.gr

Διαβάστηκε 1076 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.