Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 17:50

Η ΝΔ αναστέλλει τις εκδηλώσεις της σε κλειστούς ή ανοιχτούς χώρους

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την αναστολή των εκδηλώσεών της σε κλειστούς ή ανοιχτούς χώρους αποφάσισε η ΝΔ και προτρέπει και τα άλλα κόμματα να αναλάβουν ανάλογες πρωτοβουλίες.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της, «όλοι μαζί πετύχαμε ένα μικρό “θαύμα” τους τελευταίους μήνες, συγκεντρώνοντας την παγκόσμια αναγνώριση για τη διαχείριση της πανδημίας. Ο εφησυχασμός δεν μας ταιριάζει. Ειδικά τώρα που με γρήγορα αλλά σταθερά βήματα ανακτούμε το χαμένο έδαφος στην οικονομία. Μέχρι να δοθεί το οριστικό χτύπημα στον ιό Covid-19 με την ευρεία χρήση εμβολίου και φαρμάκων τηρούμε όλα τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας, κρατώντας αποστάσεις, φορώντας μάσκα σε κλειστούς χώρους και ασανσέρ και πλένοντας συχνά τα χέρια μας. Μόνο με αυτές τις μικρές, αλλά τόσο καθοριστικές, καθημερινές συνήθειες μπορούμε να προστατεύσουμε τη ζωή και την εργασία όλων μας».

Η Νέα Δημοκρατία δηλώνει πως «κάνει ένα βήμα παραπάνω. Αναστέλλει οποιαδήποτε δραστηριότητα που έχει ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση μελών και φίλων του κόμματος σε κλειστό ή ανοιχτό χώρο. Στην παρούσα συγκυρία οι προτεραιότητες αλλάζουν. Επιλέγουμε την επικοινωνία από απόσταση, παρότι η ανθρώπινη επαφή είναι αναντικατάστατη. Το μήνυμα της εγρήγορσης και της ευθύνης γίνεται ακόμη πιο ισχυρό όταν θεσμοί, όπως τα κόμματα, αναλαμβάνουν ανάλογες πρωτοβουλίες. Ζούμε ασφαλείς με τον κορωνοϊό περιορίζοντας δραστικά τη μετάδοσή του».

Διαβάστηκε 1404 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/