Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  5:01 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 17:49

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Υποχρεωτική η ανάρτηση αφίσας για την αποζημίωση ειδικού σκοπού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τα μέλη του ότι, σύμφωνα με την υπ’Αριθμ. 39162 ΕΞ 2020 Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ Β’ 1457/16-04-2020), όλες οι επιχειρήσεις που έλαβαν αποζημίωση ειδικού σκοπού πρέπει να έχουν αναρτημένη την συνημμένη αφίσα.

Επιπλέον εάν η επιχείρηση έχει ιστοσελίδα πρέπει να κάνει σχετική ενημέρωση και εκεί. Ειδικότερα:

Ο λήπτης της ενίσχυσης ενημερώνει το κοινό σχετικά με την στήριξη που έχει λάβει από τα Ταμεία:

α) παρέχοντας στον διαδικτυακό τόπο του, εάν υπάρχει, σύντομη περιγραφή της πράξης, ανάλογης προς το επίπεδο της στήριξης, που περιλαμβάνει τους στόχους και τα αποτελέσματά της και επισημαίνει τη χρηματοδοτική συνδρομή από την Ένωση,

β) τοποθετώντας τουλάχιστον μία αφίσα με πληροφόρηση σχετικά με το έργο (ελάχιστο μέγεθος Α3), που περιλαμβάνει τη χρηματοδοτική συνδρομή από την Ένωση, σε σημείο εύκολα ορατό από το κοινό, όπως η είσοδος σε ένα κτίριο.

Σε περίπτωση που κατά τον έλεγχο της επιχείρησης από αρμόδιο όργανο ελέγχου διαπιστωθεί μη τήρηση των όρων της παρούσας, ή υποβολή ψευδών στοιχείων, ενημερώνεται αρμοδίως η οικεία Διαχειριστική Αρχή, η οποία εκδίδει απόφαση ολικής ανάκτησης της επιχορήγησης, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην κοινή υπουργική απόφαση Δημοσιονομικών Διορθώσεων. Ο υπολογισμός των τόκων ανάκτησης για τη συγκεκριμένη περίπτωση γίνεται από την ημερομηνία χορήγησης της ενίσχυσης.

Εκτυπώστε την αφίσα, συμπληρώστε την επωνυμία της επιχείρησης και επιλέξτε την ενίσχυση που έλαβε η επιχείρηση (ελάχιστο μέγεθος Α3).

Διαβάστηκε 2127 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία