Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:53 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 11:16

Η εκδήλωση της 1ης Χορευτικής συνάντησης Πογωνιάς που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 1 Αυγούστου ακυρώνεται λόγω του θανάτου του Προέδρου της Κοινότητας Πογωνιάς Κώστα Θιακογιάννη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Κοινότητα της Πογωνιάς του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας  θρηνεί τον άδικο χαμό του προέδρου της, Κώστα Θιακογιάννη, που πάλεψε με την επάρατη νόσο. Ο Κώστας ήταν από τους ανθρώπους που το διάστημα που διετέλεσε Πρόεδρος Πογωνιάς, έκανε πολλά πράγματα για την κοινότητα του. Είχε σχεδιάσει να πραγματοποιήσει ακόμη περισσότερα πράγματα για την αναβάθμιση ποιότητας ζωής των κατοίκων και των πολυάριθμων επισκεπτών στην περιοχή.

Στο πολιτιστικό κομμάτι βοήθησε και στήριξε κάθε πολιτιστική και συλλογική προσπάθεια . Στήριξε και βοήθησε την προσπάθεια του Συλλόγου Γυναικών Πογωνιάς.

Το μόνο που θα μπορούσαμε να κάνουμε σε συνεργασία με τον τοπικό σύλλογο γυναικών ήταν να ακυρώσουμε την εκδήλωση και να προετοιμάσουμε από τώρα για τον χειμώνα εκδήλωση αφιερωμένη στην μνήμη του Προέδρου Κώστα Θιακογιάννη.

Να ενημερώσουμε ότι επειδή ήδη έχουν αγοραστεί τα υλικά  (που προμηθευτήκαμε για να ετοίμαζαν οι γυναίκες του  Συλλόγου Γυναικών Πογωνιάς ένα  μπουφέ για τους παρευρισκόμενους και τους χορευτές). Αυτά που δεν μπορούν να επιστραφούν θα δοθούν στον Σύλλογο Γυναικών Πογωνιάς για να ετοιμαστούν γεύματα για ανήμπορους ανθρώπους της ευρύτερης περιοχής.

Διαβάστηκε 1043 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.