Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:01 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 18:34

«Πάγωσε του Γιάκολις στον Παναιτωλικό λόγω του κάσε του»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εδώ και καιρό το όνομα του Αντόνιο Γιάκολις «παίζει» στο ρεπορτάζ του Παναιτωλικού και τα περισσότερα δημοσιεύματα προέρχονται από Κύπρο μεριά.

Σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας goal.com.cy πηγαίνει την υπόθεση ένα «βήμα» παραπέρα. Για τον Κροάτη εξτρέμ ενδιαφέρον έχουν δείξει μεταξύ άλλων ο Βόλος, ο ΟΦΗ, ο Απόλλων Σμύρνης και ο Αστέρας Τρίπολης.

Σε ότι αφορά τον Παναιτωλικό, «χειροπιαστό» ενδιαφέρον υπήρξε και από μέρους του. Και ενδεχομένως και να υπάρχει ακόμη.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Λόγω του υψηλού κασέ που διαθέτει ο παίκτης, πληροφορηθήκαμε πως «πάγωσε» κάπως το θέμα στα «καναρίνια», ενώ ο Βόλος έχει άριστες σχέσεις με την πλευρά του Γιάκολις. Πρόσφατα οι κυανέρυθροι της Μαγνησίας, έκλεισαν τον Ζαν Μπαριέντος από την Ξάνθη, παίκτης ο οποίος εκπροσωπείται από το ίδιο γραφείο που έχει και τα δικαιώματα του Γιάκολις”.

Είναι σε κάθε περίπτωση δεδομένο ότι καμία δεν μπορεί να προσφέρει στον Γιάκολις τις απολαβές με τις οποίες αμείβεται στο ΑΠΟΕΛ, έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και είναι άγνωστο το κατά πόσο παραχωρείται ως δανεικός.

Την ίδια στιγμή, σε ότι αφορά το «μέτωπο» των ανανεώσεων, αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η τελική κουβέντα του Φάρλει Ρόσα με τους ανθρώπους του Παναιτωλικού.

Ο Βραζιλιάνος έχει επιστρέψει στο Αγρίνιο μετά τις διακοπές του σε νησί του Ιονίου και αναμένεται μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα να συναντηθεί με τους Φώτη Κωστούλα και Μάκη Μπελεβώνη, σε μία συνάντηση που θα καθορίσει το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στο Αγρίνιο.

Πηγή: titormosnet.gr – Κωνσταντίνος Ρίγκος

Διαβάστηκε 1039 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.