Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  4:35 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 17:47

Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Κώστα Λύρου στον Κοσμήτορα και μέλος της Επιτροπής «Ιεράς Πόλις Μεσολογγίου Επανάσταση Αυτοθυσία» καθηγητή Νίκο Ζαχαριά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο συγχαρητήριο μήνυμά του προς τον νέο Κοσμήτορα της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και μέλος της Επιτροπής «Ιερά Πόλις Μεσολογγίου Επανάσταση Αυτοθυσία», ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος αναφέρει:

«Ένας θερμός υποστηρικτής και συμπαραστάτης του Δήμου μας, έλαβε μια ακόμη διάκριση που έρχεται να προστεθεί άξια σε μια μεγάλη ακαδημαϊκή πορεία. Ο Νίκος Ζαχαριάς, πρόθυμα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας, προκειμένου να εμπλουτίσει με τις γνώσεις και την επιστημονική του πληρότητα την Επιτροπή που συγκρότησε ο Δήμος εν όψει του 2021. Πριν λίγες ημέρες αναδείχθηκε Κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Η διάκρισή του αυτή, τιμά και το Δήμο μας. Εύχομαι στον ίδιο να έχει μια επιτυχημένη πορεία».

Διαβάστηκε 436 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.