Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:39 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 17:39

Άψογη η πρεμιέρα του 34ου Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Οινιαδών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Ιουλίου στο πλαίσιο του 34ου Φεστιβάλ αρχαίου θεάτρου Οινιαδών η παράσταση «Οιδίπους», με πρωταγωνιστές τους Μιχάλη Σαράντη, Μαρία Κεχαγιόγλου και Κωνσταντίνο Αβαρικιώτη. Η έγκαιρη ενημέρωση του κοινού για την τήρηση των μέτρων που  προβλέπει το πρωτόκολλο προστασίας της δημόσιας υγείας από την νόσο COVID-19, συνέβαλε στην επιτυχή διεξαγωγή της πρώτης παράστασης για το φετινό Φεστιβάλ, καθώς σε μεγάλο ποσοστό είχαν γίνει κρατήσεις εισιτηρίων από τα σημεία που είχαν υποδειχθεί από  το Πνευματικό Κέντρο (Δημοτική Πινακοθήκη και Δημοτικό Ωδείο).

Κηρύσσοντας την έναρξη, ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστας Λύρος ανέφερε πως το Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Οινιαδών είναι ένας ισχυρός θεσμός που συμπληρώνει 34 επιτυχημένα χρόνια πορείας στην πολιτιστική ζωή του τόπου. Διεξάγεται δε σε έναν εμβληματικό χώρο, που φέρει μια μακρά θεατρική παράδοση. 

Διαβάστηκε 608 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.