Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:12 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 20:02

Εκπρόσωπος Τύπου Παναιτωλικού: «Ο στόχος της Ευρώπης παραμένει» – ΗΧΗΤΙΚΟ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνέντευξη του εκπροσώπου Τύπου του Παναιτωλικού Χρ., Στούμπου στον «ΔΥΤΙΚΑ FM»

Ποιο το αγωνιστικό πλάνο για τη νέα σεζόν, η θέση της ΠΑΕ για τηλεοπτικά και αναδιάρθρωση και οι παρεμβάσεις στο γήπεδο του Παναιτωλικού

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για τα θέματα που αφορούν τον Παναιτωλικό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, παραχώρησε χθες, μιλώντας στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και την εκπομπή «10 ΜΕ… ΤΟΝΟ» και τον Νίκο Αγγελόπουλο, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ Χρήστος Στούμπος.

Ο κ. Στούμπος αναφέρθηκε στα τρέχοντα αγωνιστικά θέματα της ομάδας του Αγρινίου, τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την αναδιάρθρωση τους μεταγραφικούς και αγωνιστικούς στόχους, στην αναβάθμιση των προπονητικών εγκαταστάσεων καθώς και στις παρεμβάσεις στο γήπεδο του Παναιτωλικού. Παράλληλα, επανέλαβε ότι παραμένει για τον Παναιτωλικό σε βάθος τριετίας ο στόχος της Ευρώπης.

Αναφορικά με την προχθεσινή απόφαση της Λίγκας για διεξαγωγή του ερχόμενου πρωταθλήματος χωρίς αναδιάρθρωση ο κ. Στούμπος μίλησε για σημαντική εξέλιξη. «Ουσιαστικά η λίγκα έστειλε τελεσίγραφο στην ΕΠΟ δείχνοντας ότι δεν μπαίνει σε παζάρια ή μαγειρέματα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή υπενθύμισε κορυφαία θέματα για τα οποία η ΠΑΕ Παναιτωλικός έχει ζητήσει να συζητηθούν σε κεντρικό επίπεδο όπως η τηλεοπτική σύμβαση καθώς καλώς ή κακώς οι μικρομεσαίες ομάδες εξαρτώνται από τα τηλεοπτικά συμβόλαια και για την κεντρική διαχείριση που στην παρούσα φάση ως ενδεδειγμένη επιλογή φαντάζει αυτή της Nova καθώς και για το θέμα ποσοστού των ομάδων από το «Στοίχημα».

Σε ότι αφορά τις μετεγγραφές οι μηχανές του Παναιτωλικού δουλεύουν στο φουλ και λόγω κορονοϊού μιας και οι ομάδες θα πρέπει συντομότερα από κάθε άλλη χρονιά να διαμορφώσουν τα ρόστερ τους, με τον Χρήστο Στούμπο να προαναγγέλλει ότι τις αμέσως επόμενες ώρες ο Παναιτωλικός θα ανακοινώσει τις πρώτες του μεταγραφές, που θα προέρχονται από την αγορά της Λατινικής Αμερικής.

Την ίδια στιγμή στις 6 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά και στις 8 του ίδιου μήνα θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις. Ακόμη πάντως δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση για το αν η ομάδα του Αγρινίου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Παναιτωλικού.

Στο μεταξύ σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΠΑΕ και φέτος ο Παναιτωλικός θα επενδύσει σε νέα παιδιά από τα τμήματα υποδομών ακολουθώντας πιστά την πετυχημένη συνταγή των προηγούμενων ετών με στόχο οι μισοί παίκτες της ομάδας να προέρχονται από τα φυτώρια και στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η αναβάθμιση του προπονητικού κέντρου της ομάδας με νέα γήπεδα και όχι μόνο.

«Θέλουμε να αφήσουμε πίσω αυτή τη χρονιά η οποία για πολλούς λόγους δεν εξελίχθηκε καλά για τον Παναιτωλικό. Ασφαλώς και θέλουμε να έχουμε καλύτερη σεζόν την επόμενη αγωνιστική περίοδο και πάντα κοιτάμε το κάτι παραπάνω. Ο στόχος του Παναιτωλικού για διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη σε ένα βάθος τριετίας παραμένει. Έναν στόχο που θέσαμε από πέρυσι» υποστήριξε ο Χρήστος Στούμπος ερωτηθείς για τους στόχους της νέας χρονιάς.

Τέλος, σε ότι αφορά τις παρεμβάσεις και τα έργα στο γήπεδο του Παναιτωλικού δήλωσε ότι η διαδικασία ανάθεσης των μελετών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και πολύ σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις σημειώνοντας για το θέμα ότι η ΠΑΕ έχει στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

sinidisi.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 1052 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.