Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:41 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 09:54

Διεθνής αποδοχή για την Mεσολογγίτισσα ερμηνεύτρια Eva Sakellari (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το νέο της τραγούδι συμπεριλήφθηκε σε πολλές ξένες συλλογές

Ούτε σε μία ή δύο αλλά σε εφτά συλλογές που κυκλοφορούν παγκοσμίως, βρίσκουμε την soul-jazz ερμηνεύτρια και τραγουδοποιό Εva Sakellari, με το νέο της τραγούδι «Afraid». Πρόκειται για ένα κομμάτι που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό και ακούγεται ήδη στο ραδιόφωνο, ξεχωρίζοντας με τα βελούδινα φωνητικά της Eva Sakellari και το groovy ρυθμό του.

Οι συλλογές που μπορείτε να ακούσετε το «Afraid» στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες είναι οι εξής: Soul feeling 2020 – Like Sugar: New Chart Toppers for 2020 – Diamonds are Forever: Smooth Music Diamonds to Relax – Home Alone: Happy Sounds for the Time at Home – VIP Lounge:Chilled vibes for the special traveller – Sound Bar: Soul, funk and disco essentials.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τραγούδια της Ελληνίδας ερμηνεύτριας έχουν συμπεριληφθεί σε ξένες συλλογές, μιας που και η διασκευή της στο «Move Over» της Janis Joplin είχε μπει σε αρκετές δισκογραφικές εκδόσεις.

Για «Afraid» συνεργάστηκε  με τον γνωστό και ταλαντούχο παραγωγό/συνθέτη Δημήτρη Νάσσιο (Quasamodo).

protothema.gr

Διαβάστηκε 1112 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.