Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  12:43 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020 21:23

Τον Οκτώβριο ο 4ος Ημιμαραθώνιος Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμος της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, ο Σύλλογος Δρομέων της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και ο Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης, λαμβάνοντας υπόψη τις τωρινές συνθήκες εξάπλωσης του COVID 19 και τις οδηγίες του ΣΕΓΑΣ, προαναγγέλλουν την διεξαγωγή του 4ου Ημιμαραθωνίου δρόμου Λιμνοθάλασσας της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και τον παράλληλο αγώνα 5 χιλιομέτρων για την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020.

Οι αγώνες για πρώτη φορά εντάσσονται στο επίσημο πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ και της παγκόσμιας ομοσπονδίας κλασσικού αθλητισμού IAAF με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η διεξαγωγή των αγώνων θα λάβει χώρα με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία από τον COVID 19, όπως αυτά προσδιορίζονται στο Πρωτόκολλο, το οποίο έχει συντάξει η υγειονομική επιτροπή του ΣΕΓΑΣ. Επίσης ανακοινώνεται ότι οι διαδρομές των αγώνων έχουν πιστοποιηθεί από την ΑΙMS (Association of International Marathons and Distance Races). Προσεχώς θα ανακοινωθεί και η επίσημη προκήρυξη των αγώνων.

aixmi-news.gr

Διαβάστηκε 854 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.