Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:00 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020 18:52

Θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα - Πρόσκληση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το έργο CROSSBORDERAGRIFOODINCUBATORS (INCUBA) – Διασυνοριακές αγροδιατροφικές θερμοκοιτίδες έχει ως βασικό στόχο να υποστηρίξει δέκα (10) νεοφυείς επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα με καινοτόμες ιδέες μέσω παροχής σχετικών υπηρεσιών.

H ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ προσκαλεί ενδιαφερόμενα άτομα ή ομάδες που σκοπεύουν να ξεκινήσουν μια νεοφυή επιχείρηση στον Αγροδιατροφικό τομέα αλλά και υφιστάμενες επιχειρήσεις που σκοπεύουν να αναπτύξουν νέα προϊόντα ή υπηρεσίες να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με σκοπό να λάβουν μέρος στη θερμοκοιτίδα μικρομεσαίων επιχειρήσεων του Αγροδιατροφικού τομέα η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου INCUBA.

Συγκεκριμένα οι υπηρεσίες που παρέχονται στα μέλη της θερμοκοιτίδας είναι:

  • Εκπαίδευση των 10 επιχειρήσεων από 3 εκπαιδευτές με διαφορετικές δεξιότητες με στόχο να τις βοηθήσουν να καθορίσουν, να βελτιώσουν και να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς στόχους τους.
  • Υποστήριξη των 10 επιχειρήσεων στην ανάπτυξη ενός συγκεκριμένου πεδίου του επιχειρηματικού σχεδίου της επιχείρησης (πχ. marketing) από εξειδικευμένους μέντορες
  • 10ήμερη εκπαίδευση των 10 επιχειρήσεων σε θέματα επιχειρηματικότητας μέσω εργαστηριακών μαθημάτων, μέσω επισκέψεων σε άλλες επιχειρήσεις που κατάφεραν να εξελίξουν επιχειρηματικά την δραστηριότητά τους ή μέσω συζήτησης για bestpractices.

Στο τελευταίο δεκαήμερο της εκπαίδευσης η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα προχωρήσει στην επιλογή τριών (3) νεοφυών επιχειρήσεων για την παροχή περαιτέρω εκπαίδευσης και υπηρεσιών επιβράβευσης, οι οποίες θα περιλαμβάνουν:

  • Τεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη με καθοδήγηση των επιχειρήσεων έτσι ώστε να βελτιώσουν την παραγωγικότητά τους, την εξέλιξη και την εξωστρέφεια τους.
  • Υποστήριξη σε τεχνικές προβολής και προώθησης των επιχειρήσεων σε αγορές στόχους.
  • Καθοδήγηση σε σχεδιασμό νέων προϊόντων και στην τυποποίηση αυτών.
  • Καθοδήγηση για απόκτηση πιστοποιητικού ποιότητας.
  • Ταξίδι στην Ιταλία για ανταλλαγή απόψεων καλής πρακτικής (η υλοποίηση της ενέργειας θα εξαρτηθεί από τις υγειονομικές συνθήκες που θα επικρατούν την δεδομένη χρονική στιγμή).

Οι όροι και οι προϋποθέσεις για την συμμετοχή αναφέρονται στο site του έργου www.incubaproject.eu.

Εναλλακτική Φόρμα υποβολής: forms.gle/sPDuUK5wrMtdms6b6

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων συμμετοχής 5/8/2020

Για πληροφορίες σχετικά με το έργο, τον διαγωνισμό και τη διαδικασία συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με:

Κωνσταντίνος Τζαμαλούκας

 

Τηλ.: 2621360508

Πελαγία Νικολούτσου

 

Τηλ.: 2621360431

Το έργο «Cross Border Agrifood Incubators – INCUBA (Διασυνοριακές Αγροδιατροφικές θερμοκοιτίδες)» υλοποιείται στο πλαίσιο του Διακρατικού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας Interreg Greece-ltaly 2014-2020

Διαβάστηκε 1010 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία