Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  9:45 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020 18:30

Ελληνικό πρωτάθλημα: Αυτοί είναι οι διαιτητές για τη σεζόν 2020-21 - Προβιβάζονται οκτώ (φώτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανακοινώθηκε ο πίνακας των διαιτητών του ελληνικού πρωταθλήματος για τη σεζόν 2020-21, εκεί δεν βρίσκεται ο Γιώργος Κομίνης, αντίθετα προβιβάστηκαν οκτώ από τη Superleague 2. 

Τέλος από τη Superleague 1 o πολυσυζητημένος διαιτητής του προπέρσινου, καθοριστικού για την εξέλιξη του πρωταθλήματος αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στην Τούμπα (1-1), Γιώργος Κομίνης!

Στο νέο πίνακα διαιτησίας με τη σφραγίδα του απερχόμενου επικεφαλής της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, δεν συμπεριλαμβάνεται ο Κομίνης και επιπλέον τέσσερις ρέφερις  Φωτιάδης, Κατσικογιάννης, Τάσης και Σέζος, ενώ οκτώ διαιτητές προβιβάζονται από την Superleague 2 και είναι οι εξής: Ανδρέας Γκάμαρης, Κωνσταντίνος Περράκης, Κωνσταντίνος Τσετσίλας, Σπυρίδων Ζαμπάλας, Παναγιώτης Κουκούλας, Άγγελος Αγγελάκης, Ευάγγελος Γρατσάνης και Αλέξανδρος Τσακαλίδης.

<a href=

pronews.gr

Διαβάστηκε 1046 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.