Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:08 μμ
 
wm small
Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020 17:22

Κοντά σε Μοτσενίγο ο Χαρίλαος Τρικούπης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Χαρίλαος Τρικούπης έχει αρχίσει το «χτίσιμο» για τη νέα σεζόν, που θα τον βρει στην Basket League και σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, η ομάδα του Μεσολογγίου βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Σπύρου Μοτσενίγου.

Ο σχεδιασμός του Χαρίλαου Τρικούπη έχει μπει σε πλήρη εφαρμογή. Η ομάδα του Μεσολογγίου θέλει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ, στην πρώτη σεζόν της ιστορίας του στην Basket League. Στο πλαίσιο αυτό ο Ντίνος Καλαμπάκος και οι συνεργάτες του έχουν σηκώσει… μανίκια και προετοιμάζονται πυρετωδώς.

Ήδη έχουν αποκτηθεί οι πρώτοι ξένοι της νέας σεζόν (Κάντιμ Σο, Άντονι Μάθις), ενώ και ο Γιάννης Σαχπατζίδης θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Την ίδια στιγμή ένας ακόμα Έλληνας ετοιμάζεται να μετακομίσει στην πόλη της δυτικής Στερεάς Ελλάδας. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA, ο Σπύρος Μοτσενίγος είναι προ των πυλών του Χαρίλαου Τρικούπη, για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστηκε 1155 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.