Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:13 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020 14:05

"Στον σταθμό" της Βασιλικής Μπέλλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια ξεχωριστή φωνή, η Βασιλική Μπέλλου με ιδιαίτερη χροιά που κερδίζει τις εντυπώσεις σε κάθε της εμφάνιση, γεμάτη ενέργεια, σήμερα, νιώθοντας έτοιμη όσο ποτέ καταθέτει την νέα της μουσική πρόταση με τίτλο «Στον Σταθμό», ένα κομμάτι που αγκάλιασε ο κόσμος απο την πρώτη στιγμή, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον για την ίδια τον τελευταίο καιρό.

Η Βασιλική Μπέλλου συναντά στο studio τον δημιουργό Γιώργο Μαρκόπουλο στην μουσική, και στον στίχο διά χειρός Νικολετας Περάκη που της εμπιστεύεται ένα από τα τραγούδια της. Τραγούδι δροσερό, με δυναμική μελωδία και πλούσια ενορχήστρωση, που απογειώνεται από την φωνή της.

Η Βασιλική είναι στα καλύτερα της έχοντας εξαιρετική σκηνική παρουσία και καλή διάθεση, είναι μια πολλά υποσχόμενη καλλιτέχνης που σίγουρα το όνομα της και η φωνή της θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια.

Πριν λίγο καιρό ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις και σε μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, όπως το Λονδίνο, η Βουδαπέστη και το Βουκουρέστι. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, επισκέφθηκε τα Καλάβρυτα και τον περίφημο Οδοντωτό, για τις ανάγκες των γυρισμάτων του καινούργιου της βιντεοκλίπ. Σκηνοθέτης είναι ο νέος και ήδη αναγνωρίσιμος στον χώρο Mike Marzz.

Η Βασιλική Μπέλλου εισβάλει πάλι δυναμικά στο χώρο της δισκογραφίας ελπίζοντας να αγαπηθεί και να κατακτήσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας.

Κυκλοφορεί από την Heaven Music

Δείτε το videoclip:

 

Διαβάστηκε 1542 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.