Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  4:01 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020 17:30

Παναιτωλικός: Τι ισχύει με τις ανανεώσεις;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο μισός Παναιτωλικός «μετακομίζει» στη Ριζούπολη, σύμφωνα με καθημερινά δημοσιεύματα. Ο Απόλλωνας θέλει Ντάουντα, θέλει Μουνιέ, θέλει, θέλει…

Τι λένε, όμως, στην ομάδα του Αγρινίου; Με τους δύο αυτούς παίκτες, αλλά και με Ρόσα, Φερνάντεθ, τους οποίους επιθυμούν να διατηρήσουν στο ρόστερ, έχουν γίνει επαφές και κατατέθηκαν συγκεκριμένες οικονομικές προτάσεις. Οι οποίες μάλιστα είναι αυξημένες σε σχέση με τα συμβόλαια που είχαν έως τώρα. Δείχνουν ξεκάθαρα σε όλους ότι θέλουν να τους κρατήσουν και μένει στους ίδιους να σταθμίσουν τα δεδομένα και να αποφασίσουν.

Από εκεί και πέρα κάθε περίπτωση έχει τη δική της ιδιαιτερότητα. Ο Ρόσα για παράδειγμα υποστηρίζει ότι έχει πρόταση από το εξωτερικό (Ισραήλ) την οποία δεν μπορεί να καλύψει καμία μικρομεσαία Ελληνική ομάδα. Αν ισχύει, προφανώς θα την προτιμήσει.

Για να μείνει ο Φερνάντεθ πρέπει να εξασφαλιστεί η συναίνεση της ομάδα του (Κλουζ) για ελεύθερη μεταγραφή ή για εκ νέου δανεισμό.

Σε Ντάουντα και Μουνιέ έχουν γίνει επίσης πολύ καλές προσφορές. Αλλά και οι δύο ενδεχομένως να βάλουν και άλλα κριτήρια πέραν του οικονομικού στην επιλογή που τελικά θα κάνουν. Οι οικογένειές τους μένουν μόνιμα στην Αθήνα και ίσως αυτό αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα, αν έχουν αντίστοιχη (ή και καλύτερη προσφορά) από ΠΑΕ της πρωτεύουσας.

Στον Παναιτωλικό τονίζουν ότι ακόμα βρίσκονται σε επαφή και σε συζητήσεις με τους παίκτες και δεν έχουν την οριστική τους απάντηση. Θετική ή αρνητική. Προς το παρόν καμία πόρτα δεν έχει κλείσει.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 879 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.