Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  3:07 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020 22:08

Ηλίας Παλιουδάκης | Νέο Digital Single | Σ' ακολουθώ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με ένα τραγούδι του Μάνου Λοΐζου το  «Σ' ακολουθώ», ο Ηλίας Παλιουδάκης επανέρχεται δυναμικά με μια διασκευή έκπληξη!... για να μας δώσει ίσως, ότι καλύτερο για αυτό το καλοκαίρι.

Το βάθος της φωνής του, με τον ερωτισμό της και την επιβλητική παρουσία της λύρας του, να αγκαλιάζει ένα τραγούδι «Μύθο» που μας ταξιδεύει με ότι ποιο όμορφο μπορεί να αφήσει στο άκουσμα του υποσχόμενο να γράψει μια νέα ιστορία και πάλι.

Τα γυρίσματα του Official Video Clip που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό, θα γίνουν ολοκληρωτικά στην Κρήτη με πλάνα από επιλεγμένα σημεία του νησιού μας.

Το τραγούδι κυκλοφορεί από το δισκογραφικό Label (Ilias Palioudakis) του Ηλία Παλιουδάκη, ενώ την διαδικτυακή επικοινωνία του ηχογραφήματος έχει αναλάβει η InSideOut Music Web Promotion.

Καλή ακρόαση

Δείτε εδώ το Official Audio Clip:

 

Διαβάστηκε 1732 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα