Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  7:15 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020 18:23

Πρότζεκτ κινηματογραφικής ταινίας που θα γυριστεί στο Αγρίνιο, παρουσιάστηκε στην Αθήνα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στo χώρο της "Death Disco" την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020, ο σκηνοθέτης Γιώργος Λουριδάς παρουσίασε το πρότζεκτ της νέας του ταινίας "Ο πηλός και η κοπέλα" που θα γυριστεί τον χειμώνα στο Αγρίνιο.

Η παραγωγή της ταινίας βασιζεται στην συνχρηματοδότηση και για τον λόγο αυτό οποιοσδήποτε θέλει και μπορεί να βοηθήσει οικονομικά μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα του Kickstarter ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ και να καταθέσει το ποσό που επιθυμεί.

Δείτε εδώ το βίντεο της παρουσίασης:

Διάφορες Πληροφορίες:

Αν και η ταινία θα γυριστεί στην Ελλάδα (στο Αγρίνιο), η ομάδα δημιουργίας είναι πολυ-εθνική!

  • Διευθυντής φωτογραφίας θα είναι η Lizette Araceli Vargas από το Μεξικό!
  • Μοντέρ θα είναι ο Victor Gil Ribes από την Ισπανία.
  • Το storyboard δημιουργήθηκε από την καλλιτέχνη Karla Elizabeth Olivares Lioner.
  • Η φωτογραφία της ταινίας θα δημιουργηθεί από την Αρετή Κατσούλα.
  • Την μουσική υπογράφει ο ταλαντούχος συνθέτης Χρήστος Ντανάκας.
Δείτε το βίντεο που ετοίμασε ο Γιώργος Λουριδάς με την ομάδα του "Ο Πηλός και η Κοπέλα" στην προσπάθειά τους να βοηθηθούνε για να πραγματοποιήσουν την ταινία. Μιλάνε για θέματα που αφορούν όλους όσους απασχολούνται με την τέχνη και κυρίως όσους την αγαπούν. Σας περιμένουν όλους σε έναν διάλογο που θα αλλάξει το τοπίο στην χώρα.
 

Το θέμα της ταινίας συνοπτικά έχει ώς εξής:

"Ο Παύλος, ένας μεσήλικας γλύπτης, αποφασίζει να φτιάξει άγαλμα στη μνήμη της αγαπημένης του, νεκρής κόρης, της Αννίτας. Ενώ βρίσκει το νεαρό μοντέλο που θα πυροδοτήσει την έμπνευσή του, τα πράγματα πηγαίνουν απροσδόκητα λάθος. Η σύζυγός του, Μαρία, παρακολουθεί την αγάπη του Παύλου για τη νεαρή γυναίκα που διαρκώς μεγαλώνει και κρούει το κουδούνι του κατεστραμμένου γάμου τους.

Ο ΠΗΛΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ 1

Πήραμε την αρχική έμπνευση για την ιδέα από τον γλύπτη David D ’Angers και το έργο του « Κόρη της Ελλάδας ». Αυτό το άγαλμα έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, και το δικό μας άγαλμα στην ταινία θα έχει μια ισχυρή σχέση με αυτό.

Ο ΠΗΛΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ 5

Το γλυπτό μας θα είναι ένα μείγμα του παλιού γαλλικού στυλ μαζί με το στυλ του Γιάννουλη Χαλεπά και την αισθητική της "Ωραίας Κοιμωμένης" του. Ένα άγαλμα που περιβάλλεται από μία εξίσου τραγική ιστορία."

Ο ΠΗΛΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ 2

Δείτε μια συνέντευξη με τον Γιώργο Λουριδά

Το άρθρο με την παρουσίαση της ταινίας "Η σύντροφος των νεκρών" στο Αγρίνιο

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

Διαβάστηκε 3861 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2021 23:36
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Κωνσταντίνος Σαμψών

Ο Κωνσταντίνος Σαμψών ασχολείται επαγγελματικά με την επιστήμη της Πληροφορικής και σαν χόμπι έχει τον Αεραθλητισμό (είναι χειριστής Υπερελαφρών Αεροσκαφών και Αλεξιπτώτου Πλαγιάς - μέλος της Αερολέσχης Αγρινίου) και την Ορειβασία (Ιδρυτικό μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Αγρινίου). Ασχολείται επίσης με την Μουσική Σύνθεση έχοντας παρουσιάσει αρκετά μουσικά έργα τα τελευταία χρόνια όπως τα "Mystic Flight", "On Air... myths and tales","Escape to Freedom","Βρες τα φτερά σου..", "Ωδή στην Τριχωνίδα", "Time to Relax", "Το κίτρινο μπλουζάκι", "Γιν' αγέρας και έλα", "Cinematica", "Lounge time" κλπ. Μεγάλη δημοτικότητα έχουν τα τραγούδια που έγραψε για την ομάδα του Παναιτωλικού "Της Καρδιάς μου Ομάδα", "Του Τόπου μας Ζωή", "Παναιτωλικός Ιππότης - 90 χρόνια ιστορία και νέοι στόχοι" και το "Ξέρω μια ομαδάρα". Επιμελείται το παρών site θέλοντας να παρουσιάσει την θετική πλευρά των πραγμάτων καθώς και άγνωστα για τον πολύ κόσμο στοιχεία που αφορούν την περιοχή μας και έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρων.

ksamson.gr