Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:46 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020 18:12

Αιχμηρή ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας κατά του Γ. Νταλαχάνη για μεταθέσεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναλυτικά η επιστολή:

Κύριε Ταξίαρχε,
Μετά την ολοκλήρωση του συμβουλίου μεταθέσεων της Δ.Α. Αιτωλίας, που πραγματοποιήθηκε στις 16/07/2020, διαπιστώσαμε την προσπάθεια της Διοίκησης, που αποτελεί στο Συμβούλιο την πλειοψηφία, να μεταθέσει – τοποθετήσει αστυνομικούς με κριτήρια, τα οποία μόνο αξιοκρατικά δεν είναι, αλλά γυρίζουν την Ελληνική Αστυνομία πολλά χρόνια πίσω.

Παρά τις προφορικές διαβεβαιώσεις σας την προηγούμενη του Συμβουλίου ημέρα, διαπιστώσαμε δυστυχώς ότι μετακινήθηκαν σε διάφορες Υπηρεσίες της Δ.Α. Αιτωλίας 7 συνολικά συνάδελφοι με πρωτοβουλία της Υπηρεσίας και φυσικά χωρίς να επιθυμούν την μετάθεση τους. Οι μετακινήσεις αυτές όπως είναι φυσικό δημιούργησαν μεγάλη αναστάτωση στους μετατεθέντες οι οποίοι είδαν την απόφαση
αυτή ως ένα είδος τιμωρίας.

Κύριε Ταξίαρχε, τελικά μας λέγατε ψέματα όταν την προηγούμενη ημέρα του συμβουλίου μας διαβεβαιώνατε ότι δεν θα γίνει καμία μετακίνηση χωρίς αίτηση συναδέλφου; Κύριε Ταξίαρχε, τελικά δεν τηρήσατε τις υποσχέσεις σας ότι οι μεταθέσεις θα γίνουν με αξιοκρατικά κριτήρια αλλά βολέψατε ημέτερους αστυνομικούς ενώ οι «παρίες» αναμένουν την μετάθεση τους για πολλά χρόνια ; Κύριε Ταξίαρχε, πιστέψαμε ότι θα λειτουργούσατε πάντα με γνώμονα την ηθική και την δικαιοσύνη, όπως επιβάλλει άλλωστε ο βαθμός και η θέση σας, αλλά φανήκατε κατώτερος των προσδοκιών.

Καταδικάζουμε τις νοσηρές και αποδοκιμαστέες για το σώμα μεθοδεύσεις και καλούμε έστω και τώρα, την Διοίκηση της Δ.Α. Αιτωλίας να ακούσει τις εύλογες διαμαρτυρίες των μετατεθέντων αστυνομικών, της Ένωσης μας, αλλά και τη φωνή της κοινής λογικής, και να ακυρώσει πάραυτα στο ακόλουθο συμβούλιο όπου θα εξεταστούν οι προσφυγές των αιτούντων τις διαταχθείσες με πρωτοβουλία της Υπηρεσίας μεταθέσεις, διαφορετικά θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια, όπως επιβάλλεται από τον θεσμικό μας ρόλο.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 864 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.