Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  6:28 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020 18:05

Παναιτωλικός: Τι συμβαίνει με Ντάουντα, Μουνιέ και Ρόσα;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός του Παναιτωλικού για τη νέα σεζόν και η «καυτή πατάτα» τον ανανεώσεων δεν είναι άλλη από αυτή των Αμπιόλα Ντάουντα, Άντονι Μουνιέ και Φάρλεϊ Ρόσα.

Σ​ύμφωνα με δημοσιεύματα του αθηναϊκού τύπου από χθες το απόγευμα φαίνεται ότι η υπόθεση παραμονής του Ντάουντα στα «καναρίνια» έχει δυσκολέψει καθώς έχει στα χέρια του εξαιρετική πρόταση από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ντάουντα φαίνεται πως αξίωσε το ποσό των 150.000 ευρώ ετησίως και διετές συμβόλαιο για να παραμείνει στο Αγρίνιο. Μάλιστα φαίνεται ότι ο Παναιτωλικός κατέθεσε στον Νιγηριανό επιθετικό μία καλή πρόταση. Καλύτερη από αυτή που του έκανε τον Ιανουάριο όταν τον έντυσε στα «κυανοκίτρινα».

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται ότι ο Απόλλων Σμύρνης έχει καταθέσει πρόταση στον 32χρονο επιθετικό που καλύπτει στο έπακρο τις απαιτήσεις του και αν αυτό ισχύει, η απόκτησή του αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες.

Διαφορετικές υποθέσεις για Μουνιέ και Ρόσα

Εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις σε σχέση με αυτή του Ντάουντα, είναι αυτές των Μουνιέ και Ρόσα. Επιθυμία της διοίκησης του Παναιτωλικού είναι να ανανεώσει τη συνεργασία της και με τους δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι όμως ζήτησαν χρόνο να αποφορτιστούν μετά από τη μεγάλη προσπάθεια και την επίτευξη της παραμονής του Παναιτωλικού στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Γάλλος απολαμβάνει τις διακοπές του με την οικογένειά του στην Λευκάδα και μάλιστα φροντίζει να μοιράζεται αρκετές από τις ξένοιαστες στιγμές του καλοκαιριού με τους φίλους του στο Instagram, ενώ και ο Βραζιλιάνος βρίσκεται εκτός Αγρινίου για να «αποδράσει» από την καθημερινότητα.

Η συζήτηση με τον Ρόσα αναμένεται να λάβει χώρα από εβδομάδα, πιθανότατα ίσως και την Δευτέρα, ενώ με τον Μουνιέ αργότερα μέσα στην εβδομάδα, ώστε οι δύο πλευρές να τα βάλουν κάτω και να δουν αν είναι εφικτή η επέκταση της συνεργασίας τους.

Μπάμπης Τσιρώνηςkarvasaras.gr

Διαβάστηκε 1075 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.