Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  4:40 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020 11:05

Η δυσαρέσκεια του Συνδέσμου Εργολάβων Αιτωλοακαρνανίας για τον ΔΕΔΔΗΕ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ύστερα από παράπονα που έχουμε δεχτεί από συνάδελφους ηλεκτρολόγους, το Δ.Σ. του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων «Ο ΘΑΛΗΣ» εκφράζει τη δυσαρέσκειά του, για την απόφασή σας να συνεχίζετε να μην δέχεστε τους επαγγελματίες για την κατάθεση των ηλεκτρολογικών τους σχεδίων και τη διευθέτηση θεμάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους, όπως αιτήσεις ρευματοδότησης, επαυξήσεις ρεύματος, διεκπεραιώσεις, επισκοπήσεις, καθώς και για πληροφορίες που αφορούν στα ηλεκτρολογικά τους σχέδια (π.χ. εύρεση αριθμού παροχής εγκατάστασης).

Κατανοούμε πλήρως πως τα μέτρα που λαμβάνετε έχουν ως μοναδικό σκοπό την προστασία των υπαλλήλων της υπηρεσίας, αλλά και του κοινωνικού συνόλου. Ως εκ τούτου θα θέλαμε να σας προτείνουμε, τουλάχιστον, να γίνονται δεκτοί στα γραφεία σας οι ηλεκτρολόγοι, καθώς σε πολλές περιπτώσεις χρειάζεται να συζητήσουν με τους αρμόδιους υπαλλήλους τα διάφορα τεχνικά θέματα που αναφέρονται άνωθεν. Η τηλεφωνική επικοινωνία με την υπηρεσία, όπως ήδη σας έχουμε γνωστοποιήσει – χωρίς να έχετε ανταποκριθεί, δεν καθίσταται δυνατή με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται ακόμη περισσότερο το έργο μας.

Σαφώς, είμαστε διατεθειμένοι να ακολουθήσουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες – χρήση μάσκας, απολύμανση με αντισηπτικά διαλύματα ή/και εφαρμογή γαντιών – ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Παρακαλούμε προς άμεση διευθέτηση του θέματος από τους αρμόδιους, με στόχο την διευκόλυνση του έργου των ηλεκτρολόγων.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 740 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.