Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  7:56 πμ
 
wm small
Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020 23:41

Ποταμούλα: Καλοκαιρινή εξόρμηση από μικρούς, μεγάλους στο ποτάμι των “Στενών” (βίντεο + φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μπορεί το ελληνικό καλοκαίρι να ταυτίζεται, παραδοσιακά, με τα νησιά και τη θάλασσα.Όμως οι ορεινές ομορφιές της χώρας μας, αποτελούν πρόκληση και μια διαφορετική πρόταση για ελκυστικές εξορμήσεις στις ορεινές περιοχές της και τα ποτάμια της, η ιδέα για «μπάνιο στα βουνά» γίνεται επιλογή και για το καλοκαίρι, από πολλούς που αγαπούν την φύση .

Από το χωριό Ποταμούλα αλλά και από άλλες περιοχές, επισκέπτονται το πανέμορφο ποτάμι!!!
Ας δούμε λοιπόν που είναι αυτό το υπέροχο τοπίο…

Ανάμεσα από την Ποταμούλα και το Μαλευρό βρίσκονται τα κοινώς λεγόμενα ”ΣΤΕΝΑ” (επειδή χωρίζονται από δύο μεγάλα ισομερή βράχοι) όπου περνά ο Ποταμός Ζέρβας και συνεχίζει ως το γεφύρι της Φραγκόσκαλας ως τον Αχελώο Ποταμό.

Ένα μαγευτικό τοπίο που αξίζει να δει κανείς για τους λιγότερο τολμηρούς ή τους μη εξοικειωμένους με ορεινές πεζοπορίες, υπάρχουν πάντα οι φιλόξενες υδάτυνες ”Κολυμπήθρες”.Οι «πύλες» των Στενών
βρίσκονται 2,7 χιλιόμετρα απόσταση από τον κεντρικό Ναό του Χωριού μας. Το καλοκαίρι είναι ιδανικό μέρος για δροσερές βουτιές αλλά και για ψάρεμα.Εκεί ορίζονται  και τα σύνορα μεταξύ Ποταμούλας και Μαλευρού.
Φωτογραφίες και βίντεο που μαρτυρούν το μαγευτικό
τοπίο, ένα τοπίο που σε σαγηνεύει με τις φυσικές ομορφιές του.
#potamoula_maits
Ευχαριστώ την @elenitsouni_13

 

potamoula river

potamoulanews.blogspot.com

Διαβάστηκε 2170 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.