Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020 17:47

«Ασημένια φτερά» (νέος διαγωνισμός) η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 27 Ιουλίου από το vivlio-life και τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνούν αφήνοντας τα στοιχεία τους μέσα σε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ από τη λήξη των διαγωνισμών και να ενημερώνονται για τα ονόματα που κερδίζουν. Επίσης, είναι απαραίτητο να αφήνετε το ονοματεπώνυμο για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό.

Το vivlio-life σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ θα προσφέρουν στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το βιβλίο της Camilla Lackberg
Ασημένια φτερά

Μετάφραση: Γρηγόρης Κονδύλης

Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:

  1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
  2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης με το ονοματεπώνυμο και μόνο ΜΙΑ φορά
  3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Ασημένια φτερά

Η μάχη δεν έχει τελειώσει ακόμη…

Πάνω που η Φέι πίστεψε ότι όλα ήταν εντάξει, η ίδια της η ύπαρξη απειλείται ακόμα µια φορά. Έχει φτιάξει τη ζωή της στο εξωτερικό, ο πρώην σύζυγός της είναι στη φυλακή και η εταιρεία της Revenge καλπάζει προς την επιτυχία. Τη στιγμή όμως που η Revenge ετοιμάζεται να κατακτήσει τις ΗΠΑ, µια νέα απειλή κάνει την εμφάνισή της και η Φέι αναγκάζεται να επιστρέψει στη Στοκχόλµη.
Θα ρισκάρει να αφήσει πίσω της όλα αυτά για τα οποία πάλεψε τόσο σκληρά; Ή θα καταφέρει να αναγεννηθεί από τις στάχτες και να ανακτήσει τον έλεγχο; Με τη βοήθεια μιας επίλεκτης ομάδας γυναικών ξεκινάει να μάχεται για να σώσει ό,τι της ανήκει – για να σώσει τα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό.

Μετά το απόλυτο μπεστ σέλερ Το χρυσό κλουβί, το δεύτερο μέρος της διλογίας µε πρωταγωνίστρια τη Φέι. Μια δραματική ιστορία προδοσίας, εκδίκησης και γυναικείας αλληλεγγύης.

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Σκληρό και πραγματικά περίτεχνο. Δεν πίστευα ότι ήταν δυνατό να ανεβάσει τη γυναικεία εκδίκηση σε υψηλότερο επίπεδο από ό,τι είχε ήδη κάνει, αλλά η καινούργια Camilla Lackberg προκαλεί το ένα σοκ μετά το άλλο.
Bohuslänningen

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Camilla Lackberg είναι µία από τις πιο δημοφιλείς συγγραφείς σε όλο τον κόσμο. Τα Ασημένια φτερά είναι ένα απολαυστικό κοκτέιλ εξουσίας και ίντριγκας που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σας στα ύψη, ένας ύμνος στην εκδίκηση που πατάει γερά στην πραγματικότητα και µε όλα τα συστατικά μιας επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς. Στο νέο μυθιστόρημα της Camilla δεν χωράνε άσκοπες ηθικολογίες ούτε ανόητες ευαισθησίες. Η αρχαία ελληνική τραγωδία στην εποχή του #MeToo. Ανυπομονούμε για την επόμενη σκληρή, απολαυστική της εκδίκηση.
Il Messaggero

Διαβάστηκε 2480 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.