Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  11:49 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020 10:38

Η RESET MEDIA εταιρεια Γραφικών Τεχνών - Web Design - Marketing μας συστήνεται με αφορμή τα 15 χρόνια λειτουργίας.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΑΡΗΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ

Η RESET MEDIA μας συστήνεται με αφορμή τα 15 χρόνια λειτουργίας.

Σε μια πολύ σκληρή περίοδο για το επιχειρείν, η στοχευμένη προβολή στον τομέα της διαφήμισης αποτελεί πλέον επιτακτική ανάγκη για τη βιωσιμότητα μιας επιχείρησης.

Η RESET Media, εταιρεία που δραστηριοποιείται με επιτυχία από τον Αύγουστο του 2005 στον χώρο της διαφήμισης, γραφικών τεχνών, web design και marketing μπορεί να προσφέρει όλα όσα χρειάζεται μια επιχείρηση για να επιβιώσει στο δύσκολο τερέν του ανταγωνισμού. Καινοτόμες ιδέες, προωθητικές ενέργειες έξυπνες και οικονομικά προσιτές, αποτελούν τον πυρήνα των υπηρεσιών της εταιρείας.

Ο Αριστείδης Αγραφιώτης, general manager της RESET Media, μας συστήνει την εταιρεία.

"Από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, η εταιρεία μας έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Δυτικής & Στερεάς Ελλάδας, δημιουργώντας μακροχρόνιες επιχειρηματικές σχέσεις. Η ραγδαία εξέλιξη του κυβερνοχώρου, αλλά και η οικονομική κρίση, έκανε επιτακτική την διαρκή ενημέρωσή μας για όλες τις νέες εξελίξεις του κλάδου των επικοινωνιών. Με αυτό τον τρόπο, παλεύουμε καθημερινά να δώσουμε σύγχρονες επικοινωνιακές λύσεις, σε επιχειρήσεις που θέλουν να αναδειχθούν, να εξελιχθούν, αλλά και να επιβιώσουν στη σημερινή, δύσκολη πραγματικότητα".

"Υπάρχουν ακόμα ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που αναρωτιούνται πόσο αναγκαία είναι μια ιστοσελίδα, γιατί χρειάζομαι ένα επαγγελματικό έντυπο, γιατί πρέπει το προσωπικό μου να είναι ντυμένο με ρούχα της εταιρείας μου.  Θεωρώ ότι η διαδικτυακή παρουσία είναι τόσο χρήσιμη όσο η χρήση ενός τηλεφώνου. Μια ιστοσελίδα είναι ο απόλυτος σύνδεσμος μεταξύ του πελάτη και της επιχείρησης. Γιατί οι περισσότεροι μελλοντικοί πελάτες αρχίζουν την έρευνα αγοράς κάνοντας μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο και η ιστοσελίδα είναι η "βιτρίνα" της κάθε επιχείρησης σε αυτό. Επίσης ένα επαγγελματικό έντυπο που παρουσιάζει τις υπηρεσίες μας, την εταιρεία μας και τα προϊόντα της είναι εξίσου απαραίτητο για να κατανοήσει ο πελάτης άμεσα το ποιοι είμαστε. Όσον αφορά την ένδυση του προσωπικού ή ένα διαφημιστικό δώρο είναι η πρώτη εικόνα μιας οργανωμένης επιχείρησης όπου κερδίζει με την αξιοπιστία της εν δυνάμει υποψήφιους πελάτες.

#εταιρικό προφίλ         #e-shop         #social media        #internet marketing

Δεν είναι όμως αρκετό να έχουμε απλά μια ιστοσελίδα.

tautotita RESET

Μόνο επαγγελματίες του χώρου μπορούν να δώσουν λύσεις τη σωστή χρονική στιγμή προβολής, για το πώς θα προωθηθεί μια σελίδα στο σωστό κοινό για αύξηση νέων πελάτων. Ο συνδυασμός φυσικού & ηλεκτρονικού καταστήματος θα είναι πλέον επιτακτική ανάγκη για την επιβίωση και ανάπτυξη μιας επιχείρησης. Μέσα κοινωνικής δικτύωσης (όπως facebook, instagram κ.α.), ενέργειες προώθησης μέσω marketing tools (όπως google adwords, facebook ads, καμπάνιες email  κ.α.), είναι στα βασικά εργαλεία προβολής που μπορούν να έχουν απίστευτα αποτελέσματα με μικρό κόστος.

"Βέβαια, το Internet Marketing (Μάρκετινγκ στο Διαδίκτυο) που αναφέρουμε παραπάνω, παρουσιάζει μοναδικά πλεονεκτήματα και ευκαιρίες (χαμηλό κόστος, υψηλή ταχύτητα, ευρεία αγορά, στατιστικά παρακολούθησης)  αλλά καλό είναι να συνδυάζεται με τις παραδοσιακές μεθόδους προώθησης, για μέγιστα αποτελέσματα όπως έντυπο υλικό, ένδυση και διαφημιστικά δώρα τα οποία είναι εξίσου πολύτιμα εργαλεία στην εταιρική μας εικόνα και άμεση επικοινωνία με τους πελάτες.

"Αυτό που μας κάνει να διαφέρουμε από τις άλλες εταιρείες του είδους, είναι ότι κάθε έργο που αναλαμβάνουμε περνάει από στάδια μελέτης σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης ή του προϊόντος. Έτσι παρέχουμε ένα στρατηγικό ετήσιο σχεδιασμό πλάνου με το οποίο  επιτυγχάνεται το μέγιστο αποτέλεσμα.

Κάθε πελάτης είναι μοναδικός

Κάθε επιχείρηση έχει διαφορετικές ανάγκες

Και αυτό το γνωρίζουμε καλά στη “Reset Media”.

 

Με εκτίμηση,

Αριστείδης Αγραφιώτης

General Manager RESET
Κιν.: 6940650401
Email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστηκε 2608 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020 19:06
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.