Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  12:19 μμ
 
wm small
Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020 10:11

Παναιτωλικός – Κωστούλας: «Έγιναν λάθη στο ξεκίνημα, αλλά τώρα είμαστε χαρούμενοι»! (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η χρονιά ολοκληρώθηκε για τον Παναιτωλικό, η παραμονή επιτεύχθηκε και ο Φώτης Κωστούλας κάνει το… τελικό ταμείο, μιλώντας για λάθη που έγιναν, αλλά και για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν! 

«Δεν τα καταφέραμε καλά στην αρχή. Έγιναν λάθη στο ξεκίνημα, αλλά τώρα λέμε τέλος καλό όλα καλά αφού καταφέραμε να μην είμαστε σε θέσεις υποβιβασμού. Τώρα είμαστε χαρούμενοι, αφού στο τέλος τα παιδιά τα έδωσαν όλα στα πλέι οφ και τα κατάφεραν» τόνισε αρχικά ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού στην μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στον «Αχελώο TV» και την αθλητική εκπομπή «Στα Γήπεδα».

Ο ισχυρός άντρας της Αγρινιώτικης ΠΑΕ, απαλλαγμένος πλέον από το άγχος της παραμονής μίλησε για όλους και για όλα.

Για τα λάθη που έγιναν στις επιλογές του περασμένου καλοκαιριού, για τον Λουίς Κάστρο, για τον Μάκη Χάβο, για τα παιδιά της ακαδημίας, για τις ανανεώσεις, για το πως θα στηθεί ο Παναιτωλικός της νέας σεζόν, για τις σχέσεις με τους οργανωμένους της ομάδας, για το τηλεοπτικό τοπίο κι όπως αυτό διαμορφώνεται την επόμενη μέρα, για την Σούπερ Λίγκα. 

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 1169 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.