Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  6:45 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020 18:18

Πρωτιές για τον Αγρινιώτη Κωνσταντίνο Σαράκη σε άλμα εις τριπλούν και άλμα εις μήκος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών

Την πρώτη θέση στο Άλμα εις Τριπλούν και στο Άλμα εις Μήκος κατέκτησε ο Αγρινιώτης αθλητής Κωνσταντίνος Σαράκης στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο (18-19 Ιουλίου) σε 20 ομίλους της επικράτειας.

Ο Αγρινιώτης αθλητής, που σπουδάζει και προπονείται στη Θεσσαλονίκη, αγωνίστηκε στον 7ο όμιλο (Πάτρα), όπου την πρώτη μέρα κατέκτησε την πρώτη θέση στο Άλμα εις Τριπλούν με επίδοση 15,07μ.. Η δεύτερη μέρα τον βρήκε σε καλύτερη κατάσταση, αφού κατέκτησε την πρώτη θέση στο Άλμα εις Μήκος με επίδοση 7,24μ., η οποία είναι η πέμπτη καλύτερη επίδοση για φέτος στην Ελλάδα.

Για τους περισσότερους αθλητές, αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας της θερινής σεζόν, αφού λόγω του κορωνοϊού, όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες από το Μάρτιο και μετά είχαν αναβληθεί.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 1107 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.