Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  5:38 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020 18:17

Πότε πληρώνονται κύριες και επικουρικές συντάξεις Αυγούστου 2020

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ταυτόχρονη η καταβολή κύριων και επικουρικών συντάξεων

Αντίστροφη μέτρηση για την καταβολή κύριων και επικουρικών συντάξεων ξεκίνησε με την ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ, που αφορά στις ημερομηνίες πληρωμής των δικαιούχων για τον Αύγουστο 2020.
 

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων, το ΔΣ του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε στη συνεδρίαση της 16ης Ιουλίου το ακόλουθο πρόγραμμα προπληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων:

Την Τετάρτη 22 Ιουλίου θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Την Παρασκευή 24 Ιουλίου θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Την Τρίτη 28 Ιουλίου θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές  συντάξεις των μη μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

Την Πέμπτη 30 Ιουλίου θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές  συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 1681 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία