Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:05 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020 17:30

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις εκπαιδευτικών για τις ΕΠΑ.Σ. του ΟΑΕΔ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έναρξη αιτήσεων έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού με νέο σύστημα μοριοδότησης για τις Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας του Οργανισμού

Ξεκίνησαν από την Πέμπτη 16 Ιουλίου οι αιτήσεις υποψηφίων εκπαιδευτικών, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου, για τις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας ΟΑΕΔ, σχολικού έτους 2020-2021. Η ημερομηνία λήξης της διαδικασίας είναι η Παρασκευή 24 Ιουλίου και ώρα 23:59.

Η υποβολή της αίτησης γίνεται αποκλειστικά μέσω του www.gov.gr στη διεύθυνση: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Η διαδρομή είναι: gov.gr → Εκπαίδευση → Επαγγελματίες Εκπαίδευσης → Εκπαιδευτές Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑΣ) Μαθητείας του ΟΑΕΔ

Ο ΟΑΕΔ για πρώτη φορά υλοποιεί τη διαδικασία υποβολής και αξιολόγησης των αιτήσεων των υποψηφίων μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Επίσης για πρώτη φορά, η μοριοδότηση των υποψηφίων θα γίνει σύμφωνα με νέα κριτήρια που δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στα ακαδημαϊκά προσόντα και στην επαγγελματική εμπειρία των υποψηφίων (ΦΕΚ 2703/Β΄/02-07-2020), με απώτερο στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση της εκπαίδευσης στις ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Οργανισμού στη διεύθυνση www.oaed.gr.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 1700 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία