Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 17:53

Κύπελλο Ελλάδας: Η αστυνομία ανέβαλλε τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η προγραμματισμένη για το πρωί της Πέμπτης (16.07.2020) σύσκεψη, για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, δεν πραγματοποιήθηκε τελικά.

Βρισκόμαστε 10 ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας και η σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του “μεγάλου” αγώνα μεταξύ της ΑΕΚ και Ολυμπιακού δεν πραγματοποιήθηκε. Το “παρών” θα έδιναν εκπρόσωποι των δύο φιναλίστ, οι αρμόδιοι της ΕΠΟ και της ΔΕΑΒ, ο αθλητικός εισαγγελέας και αξιωματικοί της αστυνομίας.

Με έγγραφό της, όμως, η αστυνομία ενημέρωσε ότι η σύσκεψη αναβάλλεται και ότι οι εμπλεκόμενοι φορείς θα ενημερωθούν για το νέο ορισμό της. Αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο εάν αυτή η εξέλιξη σηματοδοτήσει εξελίξεις, αναφορικά με την έδρα του τελικού της 26ης Ιουλίου. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει αρκετές φορές την αντίθεση του με τον ορισμό της Ριζούπολης για έδρα του τελικού.

Θυμίζουμε ότι τη Δευτέρα (13.07.2020) κλιμάκιο της ΕΠΟ και της Αστυνομίας πραγματοποίησαν αυτοψία στο γήπεδο και στους γύρω χώρους.

newsit.gr

Διαβάστηκε 1142 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.