Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 14:44

Θέρμο: Φιλοξενία για το τριήμερο Παρ, Σ/Κ 24-26/7/2020 μελών της Ενωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμος Θέρμου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο των Απανταχού Αργυροπηγαδιτών Τριχωνίδας ο "ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ" θα φιλοξενήσει το τριήμερο Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή  24, 25 & 26 Ιουλίου την ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ, η οποία έχει προγραμματίσει πανηγυρική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της στην Κοινότητα Αργυρού Πηγαδίου του Δήμου Θέρμου, στον χώρο που στεγάζει το  Κέντρο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης και Ανάδειξης της Πολιτιστικής Κληρονομιάς Ορεινών Χωριών, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τους ορεινούς Δήμους και την προσπάθεια των Τοπικών Συλλόγων  για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς των ορεινών χωριών της πατρίδας μας".

Από τα μέλη της ΕΝΩΣΗΣ θα παρευρεθούν οι εκπρόσωποι των παρακάτω σταθμών:

ΑΘΗΝΑ 9.84

ΚΑΝΑΛΙ  1  ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΡΑΔΙΟ TV 100 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΥΡΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΧΑΛΙΚΔΙΚΗΣ

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

- Παρασκευή 24 Ιουλίου και ώρα 19:00 μ.μ. άφιξη στο Θέρμο και διαμονή στο Ξενοδοχείο ΑΠΟΛΛΩΝ.

- Σάββατο 25 Ιουλίου μετά το πρωϊνό, η αποστολή θα αναχωρήσει με λεωφορείο για το Αργυρό Πηγάδι, όπου θα ξεναγηθεί στο Κέντρο και στον Άγιο Γεώργιο. Το μεσημέρι της ίδιας μέρα ο Σύνδεσμος θα παραθέσει τιμητικό γεύμα στην αποστολή στο παραδοσιακό καφενείο του χωριού. Το απόγευμα θα ακολουθήσει ανοικτή πανηγυρική συνεδρίαση της Ένωσης στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης. Μετά το πέρας των εργασιών τους η αποστολή θα αναχωρήσει για το Θέρμο, αφού πρώτα ξεναγηθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου του Νεομάρτυρα του εξ Ιωαννίνων. Βράδυ ελεύθερο.

- Κυριακή πρωί 26 Ιουλίου με την επιμέλεια της Δημοτικής αρχής θα γίνει ξενάγηση της αποστολής στο αρχαιολογικό μουσείο (και όπου αλλού κριθεί σε σχέση με τον διαθέσιμο χρόνο τους) και μετά το μεσημέρι τα μέλη θα αναχωρήσουν για τις έδρες τους.

Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου του Νεομάρτυρα

Διαβάστηκε 1206 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.